Valla iyi sabrediyon menham.
Printable View
06.09.2020 seviyeye durdu şimdi ne yapacaksın bakalım. 10.01.2021 deki 42 ye mi yolculuk , yoksa 38 güç toplayıp yolla devam mı. 42 / 44 yol alarak.
Çayımın demi daha bitmedi. Havada çok sıcak yanayrum , keyfimde yerinde sıkıntı yok.
Sabır çok var hisse desen de satma zorunluğu yok , lazım ve gerek olmayan parayla alınmış hisselere.
Öyle yada böyle bekliyoruz bakalım önümüzdeki zamanda neler yaşayacağız..
Asla yatırım tavsiyesi değildir . Herkes kendi aklını kullansın lütfen.
Vesellam M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse Twitter'da Şenol Güneş Fener'e yazmasın. Evlerden uzak olsun.:):):)
hissenin karakter değiştirdiği falan yok , gitmez diye ky sattı bu malı topladı müşteri gelene kadar yukarı devam ediyor..
satan gruba ben de dahilim , bjk gsray bak it gibi sürünüyor afedersin..
malı yıkana kadar böyle devam eder , yıkana kadar bekleyeceğiz artık..
hissede olan arkadaşlara bol kazanç , selâmlar sevgiler..
Arkadaşlar tamam da başkan kripto işine gireceğiz dedı. Şike kumpas davasını fb kazandı. Buradan açılabilecek tazminat davaları var. Yanı bunlar hepsı hısse için guzel beklentı oluşturmazmı. Pıyasa değerine bakıyorum şike kumpas davalarından önce ölüsü bile 1 milyar doların altına düşmeyen fb hissesi halen daha 500 mılyon dolarlık pıyasaya değerine ulaşamamış. Yanı baktımda mal yıkmadan bahsediliyor. Yenı sezondada çok ıyı bır yabancı teknik direktör ve ıyı üç beş transferle fener kafaya mücadele ettiğinde sizce bu fıyatlar pahalı mı sayılır..
Kaldıkı maşallah diğer sportıflerde hareketli. Yanı önceki yıllardan farklı bir yıl olacak bu sene sportıfler için gözüken o..
Belkide fenerbahçe Kendı kripto parasını üretecek buda bambaşka bir dunya demek olur fener için..
token işinde güzel para var , dün gece seçim var diye az gsray tokeni almıştım , yüzde 60 şu anda artış..
90 tl bir gsray tokeni.. :)
şaka gibi mk..
fener girerse alırız elbette..