[emoji23]
Gümrük birliğine girdiğimiz gün 1995 yılıydı galiba; Tüm tekstil firmaları tavan yapmıştı. Hatta Tekstilbank bile.
Onu hatırladım.
Printable View
Bu sabah BOFA ve Philips başrolde.Spek...in işi gücü günlük kar elde etmek ve hisseyi kontrol etmek.Gerusi teferruat.Bu hissede kısa vadeli yatırımcının para kazanması zor iş.
Maymun virüsü çıktı yiğenim dsö mü mfö mü ne o açıklama yapmış ilaç bulamayacaz kıtlık çıkacak stoklayın ilaçları
Ytd
Apranaks majestik parol arveles nurofen ne varsa yumulun
İlaç tavsiyesi değildir
Bu hissede kısa vade icin yapılan manipülasyonun da ötesinde bir nevi modern tarzda hırsızlıktır. Kendinden olmayan yatırımcının cebinden onlarca tür manevrayla bir nevi vurgun yapmaya çalışıyorsun..Üstelik bunu alenen yapmaktan çekinmiyorsun.Nerede bu sorumlu yetkili kurumlar.Yazıklar olsun.Yatırımcı bitinceye kadar ses yokmu!
Orta uzun vadeli yatırımcı olduğun sürece sorun yok.Bu nedenle sabırla beklemek benim için değişmeyen seçim.Bekleyip göreceğiz kim pes edecek!
Burada tekrar yazıyorum. Ey spe.... bu hissede mal almak istiyorsan baskıyla alamazsın.Fiyatı makul yukarı seviyelere çekersen o dediğin kısmen yapabilirsin.Yoksa günlük al sat larla vakit geçirmekten öte gidemezsin!
Trene son anda binenlerden olmuş Patrick Bateman da sen Ford da değilmiydin, alırsın Ford olursun Lord, şeklinde Patrick Bateman.
........
Cuma çok kişi az çok dalmış tekrardan bugün lunapark da roller coster, balerin, gondol hareketini görünce fena oldular.
Doğrusu pek acınmaz bile bile ama herkesin kendi tercihi tabii, kalp ilacı diltizem vb üreten bir şirket in maymun çiçeği hikâyesinden beslenmesi zordu. Hemen birden kap vb de göndermeden...
Bugünkü işlem hacmi yüksek olmuş bir yerde de yazıldığı gibi hem fiyat düşüyor hem işlem hacmi yükselir ise o zaman işler sakat sadece kağıt değiştiren yabancıların olması durumu işleri değiştirir.