Naten Esen ve Magen i 2 yıl içinde arz etti, orada ilişkiler önemli, Bıst içindeki ilk Yenilenebilir Şirketleri onlar olmuştu, ancak şuanda yatırımcısı pişman, bence bir süre daha onay vermeyecekler
Printable View
bilemiyoruz ki ağaların ne planı var benim düşüncem tamamen çok erken olması agustos 2021 de kendin olmussun halka arz bence biraz kendini kanıtlamalısın ya da süre geçsin..
maksatlarını çözmeye çalışan küçük balıklarız :)
açıkçası tad vermiyor. yani olayı spk ya bağlamak istemiyorum şirketin de bir olayı olduğuna inanıyorum. çok şeffaf lar ise çıkıp bir şey desinler herşeyimiz tam bekliyoruz demekle de olmuyor.
önce başvuranın onayı (hatalı bir işlem yoksa) önce olmalıdır. Bu her konuda böyledir. Fırında ekmek alırken bile sizden sonra gelene ekmek verirse fırıncı kıyameti koparırsınız. Hatalı iş varsa da hatayı beyan etmelidir spk. Evrakta eksik yada hata vardır o nedenle iade ettim yada bekeltiyorum demelidir. Bültene 2 cümle daha yazmak çok zor değildir..burada bunları söyledik diyede siyaset yapmıyor sadece doğruları yada olması gerekeni söylüyorum. Yoksa bana ne kimin kime oy verdiğinden. Twitter da bu konuda yazılanları spk başkanı ve yedi sülalesine söylenenleri okusanız iyi olur. O zaman buranın ne kadar masum olduğunu çok daha kolay anlarsınız
yabancı alımı var o yüzden roketlemiyor hergün alıyor topluyorlar
Doğru arka arkaya halka arz etti. ama işte belki o zaman yapılan yanlıştı. Böyle gözü kara birilerini suçlamamaya çalışıyorum açıkçası mantığıma göre konuşuyorum.
benim için halka arzdan öte bedelsiz daha iyi :) malum tipik ky kafası hazır alfas vs hepsi fiyat yükselmişken bizim hemen bu fiyatlardan bölünmemiz ucuz gözüksün :):):)
*Girişim Elektrik: Dicle Elektrik'in beton, köşk ve hücre alımı ihalesinin şirketimizin uhdesinde kaldığına dair komisyon karar yazısı iletilmiştir, işin bedeli vergiler dahil 5.074.362 USD
kap gelince basmışlar yine.. :vk: