Disney Plus platformu Atatürk dizini yayınlanmaktan vazgeçtiğini açıkladı .
O zaman Disney Plus ‘ı iptal ediyoruz ..
Bu bir akp tuzağıdır. Şirketten açıklama beklenmelidir. İsmi lazım değil fesli gibi Atatürk düşmanına kol kanat gerenler, bu milletin duygularını sömürmek için sahte Atatürkcülük oynamaktadır. K.K açıklama yapana kadar tuzağa kimse düşmesin.
Bu bir akp tuzağıdır. Şirketten açıklama beklenmelidir. İsmi lazım değil fesli gibi Atatürk düşmanına kol kanat gerenler, bu milletin duygularını sömürmek için sahte Atatürkcülük oynamaktadır. K.K açıklama yapana kadar tuzağa kimse düşmesin.
Ben de şaşırmıştım. Vatandaş için ekmek ve poşet çok önemli.
kırmızı çizgimiz poşetti Allahtan böyle bi karar alarak kendi ayaklarına sıkmadıalr
poşete zam bu hükümeti götürür
03-08-2023, 08:18
ayhan53
Alıntı:
Originally Posted by nikrece
tüm yerli yapımları kaldırıyorlar diye okudum bir yerde
03-08-2023, 10:21
radyolog
Alıntı:
Originally Posted by nikrece
hepsine imzamı atarım ..
ancak son cümlenizde ne kastettiğinizi anlayamadım