Patron vefat atti allah rahmet eylesin
Printable View
Patron vefat atti allah rahmet eylesin
Ne desem bilemedim..
Dikey büyüme adımları...
Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
Sayın Emine Feyhan Yaşar 'ın;2020 yıl sonu faaliyet raporunda;
"2020 yılında pandemi sürecinin de etkisiyle e-ticaret hacminin yükselişe geçmesi, Pınar
Et’in e-ticaret satış kanalı çalışmalarını hızlandırdı.Ürün konumlandırması, bilgi teknolojileri altyapısının oluşturulması ve dağıtım modeli üzerindeki çalışmaların 2021 yılında tamamlanması hedeflendi."açıklaması ile ilgili gelişmeler ve detaylarla ilgili soru sordum bakalım cevap gelecek mi?
Bayadır bu konu ile ilgili soru sorma düşüncem vardı.Cevap gelirse burada paylaşacağım.
Bunun yanında birkaç soru daha sordum.
İT testleri devam ediyormuş yıl sonuna kadar faaliyete geçirmeyi düşünüyorlar.Yakın zamanda bu konu ile ilgili reklam yayınlayacaklarmış.
Web sitesi üzerinden hem et hem süt ürünlerinin bireysel veya kurumsal satışları olacak şeklinde cevap aldım tlf. Görüşmesinde"""""
7 Mayıs tarihli yazım.Yetkili bir kişi ile irtibata geçip teyit etmedim.Ama yukarda paylaştığım linkin bu konu ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Ytd.
Siteyi inceledim biraz adres olarak istanbul yazınca daha fazla ürüne ulaşıyorsunuz.Sanırım bazı bölgelerde soğuk zincir ürünlerin dağıtımı ile ilgili şartlar sağlanamamış.
Soğuk hava deposu,araç,yakıt,kurye,araç bakım maliyeti vs derken işin maliyeti kurtarırmı zaman gösterir.Hayırlısı.