ABD Başkanı Trump seçmenlerine mali güvencelerinin 2020'de yeniden seçilmesine bağlı olduğunu söyleyerek, "Beni sevseniz de benden nefret etseniz de bana oy vermek zorundasınız" dedi.
Sarışın bomba özgüven patlaması yaşıyor.
Ne içiyor acaba?
Printable View
ABD Başkanı Trump seçmenlerine mali güvencelerinin 2020'de yeniden seçilmesine bağlı olduğunu söyleyerek, "Beni sevseniz de benden nefret etseniz de bana oy vermek zorundasınız" dedi.
Sarışın bomba özgüven patlaması yaşıyor.
Ne içiyor acaba?
mezarlıklar vazgeçilemezlerle doludur
Bütün gün güzel alım fırsatı verdiler tanzim satışla benjoda, kapanış 5.60'a dayanacak gibi gidiyo.
Haftaya tanzime devam etme gücü olacak mı bakalım.
Bana kalırsa kurşunlar baya azalmıştır...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
insaat yapilsa tamam derim, turistik tesis vs gibi seyler yapilsa tamam derim. Tas ocagi yapilsa tamam derim...,Bende Agaclar kesilmesin derim...
Ama senin topraginin altinda altin gumus varsa, petrol ve gaz varsa degerli baska madenler varsa agaclardan dolayi bu degerli madenleri cikarip islemekten nasil vazgecebiliriz?....
Agaclar kesilmesin diye altin madenini islemekten vazgecmis Batili bir ulke varmi acaba ?.....Gercekten merak ettigim icin soruyorum....
Avrupanin her tarafi orman. Orda hicmi agac kesilip maden cikarilmiyor yada otoban yapilmiyor?
şu kuru 2 kuruş yukarı çekeyim de pazartesi açılıştan itibaren eksi kırmızıda tutmak kolay olsun....
Zerre kadar milli menfaatle alakaları yok, herşeyleri rant uğruna!