145K lot alım için mi bekliyorlar hocam?
Printable View
belli ki 33 lere yolcu bu hisse.orayı kırmaz umarım.kırarsa 28 lere gidebilir.umarım 33 den döner.yoksa 3 ay öncesine döneriz maazallah.yarından itibaren alış için 33.50 ye yazacağım.diğer hisselerden satış yaptım.beklemedeyim
Yukarıdan sattığınızı toplayamazsınız isterseniz 4'de getirin dökülen döküldü zaten.
Kendi hesaplarından al ver yaparak manipülasyon yapıyorsun buradan şirket yetkililerine çağrimızdır spk'ya soruşturma dilekçesini yazın servetin bu şekil düşmesinin hiç bir izahı yok!
Y.t.d
1 euro 9,6212
Hocam boş verin düşsün. Daha da düşerse yine ekleme yaparsınız. Mecburen değerini gelecektir bir gün değil mi? Benim hesaba katmadığım şey diğer hisselerimi satarak servet çok düşerse krediyi kapatıp bir kredi daha çekecektim. Aksilik ki tüm BİST birden çöktü. Kilitli kaldım :) Satamıyorum. ASELS ve SISE tepki alışları oldu. artıdalar şuan. Toparlayacaktır elbet.
Servet ile ilgili tt de eski yazılanları okudum da. İnsanlar fark etmiş 3 sene önceden. Bu hisse zengin edecek demiş. Ancak muhtemelen hepsi daha sonra satmış :) Çünkü başka hisseler hakkında yorum yapmaya başlamışlar. 3 yıl sabretselermiş şimdi zenginlerdi.
Siz daha iyi biliyorsunuzdur. Kısa bir şiir.
Burada bezdirme politikasının kralı var.
Hedef belli. Psikolojimiz sağlam.
Tek üzüldüğüm nokta,
Ortalama düşürme fırsatını kaçırıyor olmam.
Tahtacı aceminin ötesi..literetura geçecek bir zeka ürünü..bu nasıl bir yaratık ki..gir ağla ..çık ağla..:))