30-40 tane hisse var bende beyaw. Takip için aldım bundan azcık. Sözünü etmeye değer bir durum yok.
Printable View
30-40 tane hisse var bende beyaw. Takip için aldım bundan azcık. Sözünü etmeye değer bir durum yok.
O kadar hisseyi nasıl takip eder insan walla şaşırdım gerçekten..
.......
Neyse bugün satan şahıslar, cuma hacim yaptırıp Maymun korkusuyla girenler muhtemelen zira deva da aynı nedenle düştü, hafta sonu bu şirketlerin maymunu durdurmayla bir ilgisi alakası olmadığı ve de maymun dan çok da korkmanın gereksizliği fikri oluşunca doğal durum şimdilik..
Bu seviyelerden orta uzun vade için kademeli alışa devam ediyorum.
Orta uzun vade için kademeli alışa bugünde devam.
Hissenin 49-48.5 fiyat seviyelerine kadar sarkması muhtemel görünüyor.İlgili manp...çok yönlü olarak çalışmalarına taktiksel manevralarına devam ediyor.Bunu yapanlar hisse fiyatı düşerken de iyi kazanıyor.Bir taşla iki kuş misali.Hem kazanıyor hemde hissenin kontrolünü elinde tutuyorlar.Paranın gücü , binbir türlü hileli manevralarla birleşince böyle oluyor.Hissede çok kısa-kısa vade yatırımcı istemiyorlar.Gelmeyin yakarız mesajını sürekli vermeye çalışıyorlar.
Orta uzun vade için küresel sorunlar hariç önemli bir sorun görünmüyor.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Bu satış baskısını kuran direk manipulatör mü ve /veya yatırım, bes fonları da içinde mi en merak ettiğim soru bu, bunun cevabını bilsem, çok ama çok memnun olurum duyan bilen , insaniyet namına yazsın
:kahkah:
Bu düşüş zaten doğru fiyatlanmayan 1. Çeyrek bilanço gibi iyi gelse bile 2. Çeyrek bilanço nun da p. I. Ç edileceği fikrini oluşturuyor. Bende.. Üzülerek halbuki çok az şirket enflasyon muhasebesi ile favök artırmıştı..
Gene mi maymun geldi, maymun zile mi bastı