iş yatırım satışları kesmişse iyidir...kesmemişse dikkatli olmak lazım...
Printable View
iş yatırım satışları kesmişse iyidir...kesmemişse dikkatli olmak lazım...
Gedik tahtanın anasını ağlattı. Ky soyma hissesi olmuş bu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar bazında çağrı fiyatından asagıda mıyız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplamak istiyorlarsa 2 önemli yol var birincisi bu hafta yaptıkları gibi ölümü göstermek sert düşürerek korkutup almak.
ikincisi de çekirge bir sıçrar 2. sıçrar a alıştırmak. ky her seferinde üstten satıp alttan alarak 3-5 kuruş kazanır ve bir seferinde sattığı hisseyi yerine alttan koyamaz arkasından bakıp kalır. Böylece malı toplarlar.
Sade de gelirsek bu hafta ölümü gösterdiler ve.......bir gün olacak geri dönmeyecek diye kendi kendime hayal kuruyorum. o gün bu günmü ?
Bu yazımı çekirgeler okumasın heleki baş çekirge sayın keko ( kusura bakma dostum latife yapıyorum) okurlarsada hiç etkilenmesinler deli saçması deyip geçsinler.
ssss
yok kızmıyorum dostum....bu hissede artık biz de çekirge olduk...:kahkah: ama elimde banvit yok dostlar...ben şu anda sadece seyirciyim...banviti satıp aldığım hisseden %7 zararım var...bu zarar olmasaydı belki de tekrardan banviti uygun yerden almaya çalışabilirdim...ama şu anda bu imkanım yok...siz kazanın dostlar ben sizin için de sevinirim...bu domuz spekten ne koparırsanız kardır...
işte eski huyunu tekrarlamaya başladı...umarım bu çıkışta güzel trade yapmışsınızdır dostlar ?? banvite bir süre bu taktik gerekiyor...
ah bu gün elimde olacaktı bu banvit ne kadar da güzel trade yapacaktım...:kahkah: bu gün bunu yapabilen oldu mu acaba ??