Uzaya gitse de hisseye faydası yok görüntüde, karanlık odada 19 kademe basmislardi bütün gün onu toplamaya çalıştı:)
Printable View
Uzaya gitse de hisseye faydası yok görüntüde, karanlık odada 19 kademe basmislardi bütün gün onu toplamaya çalıştı:)
Arkadaşlar biliyorsunuz MSCI endeks değişiklileri yayınlandı, MSCI Small Cap endeksinden KORDSA çıkarıldı, GUBRF eklendi. Portföy düzenlemeleri nedeniyle yaklaşık 1 haftadır satış mevcuttu, ancak ayarlamalar bugün itibarıyla bitmiş gözüküyor aracı kurum verilerinde. Bu nedenle üzerindeki baskı yarın itibarıyla kalkacaktır, kısa vadecilerin bilgisi olsun :D Uzun vadeciler için daha mühim olan haberi 1 sayfa önce paylaştım :D
Madem kısa da çıkmadı düşsün bari de biraz daha ekleyelim
Yarın kordsa ya girme vakti geldi sanırım
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür gıdım gıdım gala karanlık odada verdiğini anca kurtardı bı salsa endeks vuracak dibine
11,27 TL ile giriş yaptım hisseye.Endeks 108,500 civarı direnç olarak görmeme rağmen bugün bir süredir izlediğim endekse göre geride kalmış olan adel ve parsan'ın tavan olmaları bana kordsayı aldırttı.Hayırlısı olması dileğimle herkese bol kazançlar..