Tabiki, sanırım 15-20 dakika sonra işleme açılıyor tekrar.
Printable View
2. devreyide kestik kaldı 1 tane daha hadi tahtacı başarırsın sen
İnşallah brute girmez ....
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir...
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke brüte girse sen ne diyorsun hocam. Kağıt tavan serisi gidecekse brüte girmesi lazım yoksa böyle sigara parasına aldım sattım diyen zübüklerle , merillin yapı kredinin iki kademeye milyon lot alım satımıyla , a1 in açıklarıyla nereye gidecek.
1 devre daha kaldı inşallah onuda başarırsa tahtacı akşama brütteyiz.
Ben daha once böyle hareketleri hiç görmedim....
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi mümkünse tavana çakıp 3. devreyi kestirirse spek ağama helal olsun.
Edit : Tabanda olur ağam sen yeter ki şu 3. devreyide kestir canımsın.
Sürekli zarar eden, hiçbir işe yaramayan bedelsiz beklentisinden başka hiçbir beklentisi olmayan, temettü falan dağıtmayan aşırı primli Konya yükselirken bizim bu durumda olmamız tamamen rezillik, sermaye piyasalarının geldiği durum, yeni gelen acemiler acı tecrübe yaşamadan öğrenemeyecekler.
İnvestinge bakın dün aldım bugün sigara parası çıktı diye sevinenler vardı sonrası ağlama duvarına döndü gene küfür eden edene.
Burada tahtacı ne yapsın, borsada yeni bil memkaç yüzbin yerli yatırımcı türedi, bu zübükler ne piyasa biliyor, ne bilanço nede başka birşey varsa yoksa tavan isterim tavan isterim tahtacıda gösteriyor böyle tavanı.
Bunun speğine bir iki gün önce laf ettim ama herif adam çıktı, bunlara böyle tepeden aldırıp dipten sattıracak bir daha nuh demeye tövbe ettirecek, yoksa spekte yanında yamuk insan istemez, bunlar sürekli al sat al sat tahtayı bozup duran dengesiz tipler.
Spek ağam bugn çok güzel iş çıkarıyor helal olsun.