Bende 24 yıllık müşterileriyim, 24 yıldır homurdansamda hizmet kalitesi ve en ücra yerde dahi çekim sağlaması sebebiyle vaz geçmedim. Zira benim işimde iletişimin kalitesi ve kesintiye uğramaması hayati derecede önemli. Diğer operatörlerin kalitesini de aldığım ikinci hatlarla deneme imkanım oldu ve kısa bir sürede hatlarını kapattım zira kalite çok kötüydü. Fiyat ucuz kalite berbat diğer iki operatörde. Tabi bizim kıyas ölçümüzü Turkcell yukarılara çektiği için doğal olarak diğer operatörlerin hizmet kalitelerini beğenme imkanımız yok. Ucuz etin yahnisinden o kadar oluyor, Ne kadar ekmek o kadar köfte! ticaretin her alanında bu böyle. O yüzden hiiiiiç ayak yapmayın. Hele hele traş hiç yapmayın.
Neyse 2020 itibariyle 24 yıllık müşteri ilişkimizi ortaklık seviyesine yükseltmemiz hasebiyle aldığım ilk temettüler ile 24 yılın tahsilatını da sevgili şirketim Turkcell den misliyle yapmış oldum, bu saatten sonra da uzun vadeli bir şirket ortağı olarak hizmet fiyata tabidir politikasının koyu bir savunucusu oldum ve ne kadar ekmek o kadar köfte diyor ve şirketimi destekliyorum. İşine gelmeyen başka kapıya gider, zaten gitmişsiniz de bari ayak kürek yapmayın delikanlı gibi dürüst olun hehehe. Haydi byeeee hehehe