Hisse başlığında yazmış olasaynız anlarımda. En son anele başlığında patronun adamı oldum, daha yazmıyorum.O KADAR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR Kİ hisse başlık yazmaya töybe eden. Gelip bura da yazılanları bulup, maydanoz oluyorlar. O yüzden hiç umursamayın.
belki de haklısn nikrece dostum....
ne var ki İNANDIĞINI SÖYLE,İNANDIĞINI YAZ demişti büyüklerim
29-03-2019, 23:40
radyolog
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Cenaze aracı olmasin o?:kahkah:
İETT envanterine giren ilk Mercedes'ler O321H modeli idi. 1955'te satın alınan bu otobüsler ile yeni bir döneme girilmişti.
Siyaset topiginden arakladim...
Alıntı:
Originally Posted by nikrece
Nesini beğenmiyorsunuz?İnsanlar ona binebilmek için ölüyor.
ne var ki İNANDIĞINI SÖYLE,İNANDIĞINI YAZ demişti büyüklerim
Sizin yazdığınıza itirazım olmaz. Kafanıza takmayın diye yazdım .
29-03-2019, 23:43
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by ayhan53
yönetici gelmeyince ben tek başıma ne yapacağım
Gelir dedik ya, kıvırtma...
29-03-2019, 23:48
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by nikrece
Nesini beğenmiyorsunuz?İnsanlar ona binebilmek için ölüyor.
1959 Yili olmasi lazim, bu otobüsten biz de varmis, fotoğrafları var ve bu otobüsle babam Kutahya Azot fabrikasından personel nakliyeciligi yapmis.
Koskoca Bizansta mi olmayacak, pes dedim...
29-03-2019, 23:56
nikrece
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
1959 Yili olmasi lazim, bu otobüsten biz de varmis, fotoğrafları var ve bu otobüsle babam Kutahya Azot fabrikasından personel nakliyeciligi yapmis.
Koskoca Bizansta mi olmayacak, pes dedim...
Olmaz mı. Vardı tabi. İçeride kümbet gibi bir şey vardı, üzerine oturur ısınırdık. Babanıza niye soruyorsunuz?
Şaka bir tarafa sağlık ve sıhat dilerim. Geçen okudumuşDum. Ne mutlu size ,sağ ve afiyette olmaları. Çok önemlidir. Dağdır onlar DAĞ.
30-03-2019, 00:39
MedwiG
TRT Haber’de Binalı Yıldirim ve Cumhurbaşkanı canlı yayında , Binalı Yıldırım yapacaklarını Cumhurbaşkanına anlatıyor .
30-03-2019, 00:45
nikrece
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
TRT Haber’de Binalı Yıldirim ve Cumhurbaşkanı canlı yayında , Binalı Yıldırım yapacaklarını Cumhurbaşkanına anlatıyor .
Körler sağırlar bir birbirini ağırlar diye bir vecize aklıma geldi.