Yarin ne olucak bakalim dusus mu cikis mi erkin sahinozde turkiye imf ile gorusuyor diyor ne kadar dogru acaba ?
Printable View
Yarin ne olucak bakalim dusus mu cikis mi erkin sahinozde turkiye imf ile gorusuyor diyor ne kadar dogru acaba ?
seyrettim , ama 1.75 hızında yoksa çekilmez çok yavaş konuşuyor Erken seçim olursa piyasada yaprak kımıldamaz diyemeyiz çünkü o erken seçimin getireceği beklentinin ( pek rasyonel olmasa da vereceği bir normalleşme beklentisi rüzgarı ile ) ticarette çarkların yeniden dönmesini , yatırımcıların yerli varlık alımlarına yönelmesini de sağlayabilir. ... koskoca bill gates de çok ağır konuşur akıllı ama bir amerikalının ortalama hızına göre yavaş konuşuyor onu da 1.5 1-75 hızlarında dinlerim ...
2x+3y+5z=52
3x+4y+6z=70
Burdan x+y+z=18 ve x+2y+4z=34
Yanş y+3z=16
Öbür taraftan
4x+5y+7z=88
Burdan 6yz-5y-7z=70
6(16-3z)z-5(16-3z)-7z=70
18z^2-104z+150=0
z=3 z=25/9
Erhan, atilla, gökhan, youtube daki dallamalar, twitterdaki dallamalar bunların hepsi 6,25 deyken yukarı yukarı iniş için hiçbir neden yok deyip durdular, tepeyi bilemeyen adamlar şimdide yavaş yavaş düşecek demeye başlıyorlarsa bu iş tamamdır.
Şu youtube yayını yapanları şikayet edip zikertmek lazım milletin çok canını yaktılar, hele ki ysk kararında yok 7 olacak yok yarın 8 olabilir diye diye milleti işledi ********ler.
Ben gene 6,06 da topukladım ama 5,83 den mallandık bakalım yarın ola hayrola, teknik olarak şu dip işini bayramda yandaşa doları 5,65 den satarak hallettilerse ne güzel yok uğraştıracaklarsa da kendileri bilir parada var sabırda.