Yükselecek mi düşecek mi derdi yok. Endeks düşerse çok düşüyor. Endeks çıkarsa az düşüyor.
Sabrın sonu selamettir diye diye bekliyorum bakalım.
Çok güzel bir bilanço gelmezse neler olacak bilmiyorum.
Printable View
Bence genel kurul öncesi açıklamaları şirket açısından daha etik ve şeffaf olur.
bu kağıdın gitmesi için ne lazım arkadaş gerçekten insanın sabrını tahammülünü zorluyor, forumdakilerin beklediği gibi kar 1.2, 1.3 filan gelirse fk 5 altına iner 4 e oturur.
Kaç hisse taşıyorsun diğerlerinin performansı nasıl.. Piyasadan bağımsız düşünemezsin bu hiçbir hisseyi.. hissenin medyan fk sı yediyse ayı piyasasında beş boğa piyasasında dokuzdur.. Geçen yaz üç ayda üç kat gitti. Neden? Boğa piyasasıydı.. 2 portföyüm var. Uzun vadeli olan da yaklaşık 30 hisse taşıyorum, sigortalar hariç yılbaşından beridir en iyi perfomanslardan birisi inanmayacaksın ama deva da. Geçen yılın anlı şanlı enerji şirketleri neredeyse üçte birine düştü. 6 fk dan Ford 2.5 fk dan thy satıyorlar yüzüne bakan yok... Piyasa dönsün en hızlı tepkilerden birini yine deva verecek.. Haftaya 1 milyar üzeri kar gelsin piyasaya rağmen bile gidecek..
Katılmıyorum size geçen ağostan bu yana hisse yüzde 10 yapmamış 2022 de 70 görmüş hadi ortalama 50 de yüzde 60 yapmaz enerji şirketlerinde tutuna bir çok hisse söyleyebilirim telekominasyon Holding banka kaç kat yapmış bunlar içinde en az prim yapan hisse tahtacısı şunu çok ii biliyor güç bende isterse 1 yıl daha bekletebilir ama hareketi başlatırsada 1000 lira dahi yapsa kimse önünde duramaz 2 liradan hareketinde vardım hareket bir başladı soluksuz 20 lere kadar götürdü
Şu bir gerçek hissede temel teknikten ziyade sabırlı olan kazanacak buda devada o kadar kolay değil genilin piyasa değeri devayı geçmiş durumda gelelim devanın temeline hisse ucuzmuş ucuz karı katlanarak gidiyor özellikle yeni jenerikli ilaçlar onkoloji alanında inanılmaz ciroya katkıları olacak ve kolay kolay yok olmayacak bir sektör