Mobilya çok oyuncunun olduğu rekabete açık bir alan. Her marka bir oyuncu bulup kendi yataklarının ne kadar iyi olduğuna dair reklam yapıyor, en son bir firma aradan sıyrılıp Kadir İnanır ile erkeklere yönelik reklam yapmış.
Printable View
Mobilya çok oyuncunun olduğu rekabete açık bir alan. Her marka bir oyuncu bulup kendi yataklarının ne kadar iyi olduğuna dair reklam yapıyor, en son bir firma aradan sıyrılıp Kadir İnanır ile erkeklere yönelik reklam yapmış.
bence seans sonu sağlam alacaklar ytd değildir....
İş Gyo bütün İstanbulu satın aldı galiba dur durak bilmiyor...
Geçen düşündüm benim iblis olarak dünyaya gelmem lazımmış. Her türlüsünü öğrendik insan olarak bir işe yaramadı.
Zamanında biri sana bir şey öğreteyim mi dedi, "Dinle, yap, belli etme" bana uymadı. Oysa evde, iş yerinde, arkadaşlar arasında çok işe yarayabilir.
Arkandan "bir enyai yok mu çay yapacak?" gibi şeyler başıma gelince çok dikkate almadım ama başka enayilikler çok yaptık. Sabırlı olmak lazım ve bu tip şeyleri dikkate almamak gerekir. O tip adamlar uzun vadede kazanıyor tabi gerçekten çok salak değiller ise. Sonradan biz onu öyle bilmezdik, ya da başa geçince sertleşti, parayı bulunca bizi aramaz oldu gibi eleştiriler gelebilir, ama aile akraba arasında yine de sevilebilir. Siyasetçilerde çok görünür.
Hatta şimdi ölen bir siyasetçinin kardeşi yüzünden ismi batınca "milyarlık sermayemi mahv ettin" sözünü hatırlıyorum. Sen dikkatli olsan da ailenden biri stratejini çökertebilir. O yüzden siyaset aile işidir denilerek vatandaş uyarılıyor, eşlere çocuklara akrabalara ufak roller ve paylar verilerek içeriden hançerlenme önleniyor.
TCMB yakında İstanbul'a geliyormuş, çalışanlardan bazıları dava açacakmış, muhalefetin destek vermemesi ve seslerinin duyulmamasını eleştiriyorlarmış.
Biraz önce BBHT'de bir analist çıktı bu yıl borsa iyi olur dedi, tam bu yıl endeks yükselir diyordu, değiştirdi "bu yıl endeksde bazı şirketler çok yükselir" dedi.