Arkadaşlar konuyu çok dağıtmayın. Şimdi biz Gaye hanımın gidişine mi kalışına mı oynuyoruz? :)
Printable View
Arkadaşlar konuyu çok dağıtmayın. Şimdi biz Gaye hanımın gidişine mi kalışına mı oynuyoruz? :)
buyrun...
sosyal medya '' dayu sen bunu bastıysan, el artırıyoruz... bi dene de bizden '' dedi... bastı
çalıyorlar demişmiyim ? DEMİŞİM...
https://simdihaber.xyz/akp-li-eski-b...qxUk_1XLUCIyWU
İŞTE... oyları çalmışlar bu seferde
Kötü haberler diplerde gelir.. çok fena ralli olacak zamanı belli değil sadece. Ben bu sıralarda baslara oynuyorum
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek karakterli insan nasıl olur?
O insan yalan söylemez, aldatmaz, işten ve sorumluluktan kaçmaz, doğru ve dürüst bir insandır, sözünde durur, sözüne güvenilir, çıkarları için onuruna leke sürdürmez. Yüksek etik değerlere sahiptir. Sağlam karakterli insanlar gizli de olsa açık da olsa vicdan sahibi oldukları için dürüst davranırlar.
İç duygusu, şuur, gibi manalara gelen vicdân, terim olarak insanın kalbine doğan bir his, hayır işlemekten hoşlanan, kötülük etmekten huzursuz olan iyiyi kötüden, hayrı şerden ayıran ahlaki duygudur. Bu seçici ve ayırt edici melekeye vicdan denilmektedir.
Peki Yüzleşme Nedir? Yüzleşme kendimizle, başkalarıyla veya çeşitli durumlarla yüz yüze gelmek işidir. Cesaret isteyen bir durum Aynı zamanda objektif, vicdani ve adil davranmamızı gerektiren de.