Yururum de o yola 500 tl.vermem
Printable View
Yururum de o yola 500 tl.vermem
Barış soydan yazmış.
TC’nin müşterisi olmak: 5 TL'ye su, 256 TL'ye otoyol
https://www.t24.com.tr/yazarlar/bari...e-otoyol,23440
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her zaman ve her dönem muhalif oldum. Çünkü ; hiç bir prangaya bağlı olmadan bakarak gerçekle , yapılanı karşılaştırarak farkı görebilmek için sürekli güncellenmek gerekiyor. Biat gözleri kör eder. Ancakkk ....... Son 3 yılda insanlardan buz gibi soğudum. Okumuşu da cahili de sosyal medya uzmanı olmuş, her konuda ama her konuda ( özellikle de bilmedikleri konuda ) ahkam kesen, dinlemeyene pompalıyı dayayan, karşı fikri peşinen reddeden bir nesil türemiş.
Memur maaş zammı, İşçilere teklif edilen zam çok komik. Fakat ben bu duruma bayılıyorum. ( memur emeklisiyim ama umurumda değil ) Hangi sabit ücretliyle konuşsak, '' ALLAH bereket versin, çok şükür '' lafını duyuyoruz. O halde hükümet neden size hakkınızı versin ? Hak istemeyi ve hakkı karşılığında da hizmet etmeyi beceremeyenlere acımıyorum. Böylece aç kala kala düşünmeyi, sorgulamayı öğrenirler belki.
1.Kesim: Gebze Orhangazi için 40.000 Otomobil eşdeğer/Gün,
2.Kesim: Orhangazi Bursa (Ovaakça Kavşağı) için 35.000 Otomobil eşdeğer/Gün,
3.Kesim: Bursa (Karacabey Kavşağı)- Balıkesir/Edremit ayrımı için 17.000 Otomobil eşdeğer/Gün,
4.Kesim: (Balıkesir Edremit) ayrımı İzmir için 23.000 Otomobil eşdeğer/Gün.
Bunlar olacakta ahaliyi düzeltmeyecekler, Osmangazi ise ayri soygun!
Dayımın kayınbiraderi uzman çavuş olarak emekli olmasına 5 ay kala yaş durumundan memurluğa geçirilmiş. Memurlukta 5 ay sonra emekliliği hak ettiniz diyerek zorunlu emekli edilmiş. Aynı tarihte Uzman çavuş olarak emekli olan arkadaşı bundan 400 tl. fazla alıyormuş. İdare mahkemesine dava açmış kazanmış. SGK 2 yıllık farkı toptan ödemiş ve üst mahkemeye itiraz etmiş. Karar bozulmuş. geriye doğru 3 yıllık ödenen farkı faiziyle SGK ya ödemesi isteniyormuş. Yeni dava açanlara da bu durum hatırlatılıyormuş.
Yani hak arayanı da haklıyorlar. Hem de öyle böyle değil.