Printable View
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üstad fonet aldigin yere geri bıraktı. Tum yazilim coktu fonete bakiniz ustaf
Alıntı: Originally Posted by Webster Saati kablo aldin ya TR ye gelmiste gümrüktedir muhtemelen dedigin gibi cinden türkiyeye 1 haftada geliyo 1 haftada ptt kargo getirio olaya bak
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne oldu onurum neden celalldnin gecen bi arkadasin cocugu icin yardim ederseniz hisse adi soylucem diye bisey demistim bi arkadas istedi samimiyetine güveniyorum arkadasin
Alıntı: Originally Posted by Webster Tum yazilim coktu fonete bakiniz ustaf Bunlar harbiden dalga geçiyorlar insanlarla.
Alıntı: Originally Posted by onur1064 gecen bi arkadasin cocugu icin yardim ederseniz hisse adi soylucem diye bisey demistim bi arkadas istedi samimiyetine güveniyorum arkadasin Bize neden soylemedin onurum geregini yapardik
Alıntı: Originally Posted by Webster Bize neden soylemedin onurum geregini yapardik sanada soyledim ya
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Bunlar harbiden dalga geçiyorlar insanlarla. Asil dalgayi arenada izle ustadim
Alıntı: Originally Posted by onur1064 sanada soyledim ya La yok yardima ihtiyaci olan cocuk oldugunu diyorum