yorumları okuyunca milletin nasıl gaza geldiğini görüyorum :)
karanlık senaryoları hiç sevmiyorum maalesef :)
Printable View
Hamza’nın en son cümlesi, “banka hesaplarına siber saldırı” olmuş. Sonra görevinden af istemiş. 😊
Ons üzerinde Trump ne kadar İran etkisi ekledi. Gemiyi geri almışlar, ons bu yüzden satış görüyor. Gerçekten 380 tekrar bu gözler görecek mi.
Trump Rahip pandemi ve İran yüzünden 530 olan gram altında, rahip gitti İran serbest demek pandemi biterse 302 olamaz mı. Gerçi bu rakamları bekleyen doğru karar veremez. Az önce grafiklere baktım 380 alım için uygun yerler olabilir
Grafik alıntı, çizenin emeğine sağlık. Yeni düşünenler için yada benim gibi gümüş altın dolar ne alayım diye bakanlar için gelsin grafik. https://i.hizliresim.com/lvKaCz.png
Bence madem düştü rahatlaması için 1566 gibi inmesi iyi olur tabii bu milleti fena gerer ama zig zag la oraya inerse daha çok kan dökülür ya direk çıkmalı ya da direk dibe inmeli ki sorun çözülsün tabii sorun nedir dersek 1870 1900 üzerinden almış olmak diyebiliriz .
Bu arada you tube da gizemli bilgilere nereden sahip olduğunu bildirmeden açıklama yapan tipleri daha tehlikeli buluyorum zira beğeni uğruna sap ve samanı karıştırıp yanlış karar almayı veya en azından zamanlama hatası yapmayı sağlıyorlar bunları dinleyin ama ona göre işlem yapmayın derim şahsi görüşüm .