Garanti 16.70 olmuş,yani İSCTR'nin 2.5 misli,zamanında 12 gösterip 8 cıvarına inmişti,acaba tekrar 10 olurmu muhabbetleri yapılıyordu,endex coştu bunlarda coştu,endexs neye göre çıkıyor hala anlamış değilim:plc:
Printable View
Garanti 16.70 olmuş,yani İSCTR'nin 2.5 misli,zamanında 12 gösterip 8 cıvarına inmişti,acaba tekrar 10 olurmu muhabbetleri yapılıyordu,endex coştu bunlarda coştu,endexs neye göre çıkıyor hala anlamış değilim:plc:
İlk önce başınız sağ olsun. Olayın içeriğini bilmeden sosyal medyada alacağınız cevaplarla işinizi hallemezsiniz. Emekli olup bu tür işlere bakan bir çok SGK müfettişi var. Birini bulup işinizi ona hallettirin derim .Bir ödeme çıkacak olsa dahi cüzzi miktarlarla halloluyor.Nasıl bulurum derseniz googla sorun. Kolay gelsin.
Not:Bu müfettişlerin çoğu çok kalender sadece iyilik olsun diye yapanları mevcut.
Çok teşekkür ediyorum sn Nicrece, Biraz araştırdım bu tür sgk borçlarında miras oranında değil sgk müteselsilen borç kapsamında varislerden birine açıyormuş sanırım. Avukatın bloğundan okudum. Ben de tamamından sorumluymuşum ama öncelikle tebligat sahibine ödeme emri çıkıyormuş, sonra bize sirayet edecek ancak önerinizi hemen yerine getireceğim. Yarın abimler bir avukatla görüşecekler, sonra yolu izleriz. tekrar teşekkürler
Avukatla görüşün tabi bir şey diyemem. Ama onlar bu konulara fazla vakıf değiller.
Çin'in Henan ve Şantung eyaletlerinde hayvanlardan insanlara geçtiği düşünülen Langya isimli henipavirüs 35 kişi de tespit edildi. Bu virüs ağırlıklı olarak kır farelerinde rastlanıyor.