asgari ücret tahminim bugün daha önce de belirtmiştim 3300 tl..
ayrıca bu süründüren mertebedeki rakam hükümete negatif tesir de yapmaz..
Printable View
asgari ücret tahminim bugün daha önce de belirtmiştim 3300 tl..
ayrıca bu süründüren mertebedeki rakam hükümete negatif tesir de yapmaz..
Ben tahmin yapmadım mı hatırlayamadım.
3888
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekmek 3tl olmus hıcbır haber kanalındada pek gormedık...ooohhh
endeks 30 hisseleri bir kaç hükümet kontrolü altındaki hisse dışında ülkeden daha iyi yönetiliyor.. risk yönetimleri, dolar pozları (ihracat yapsın yapmasın )bence gayet başarılı ülkemiz koşullarında. bu nedenle endeksin geçirdiğimiz deval sonrası bu şekilde vahşi bir tepki vermesi grafiklere bakarken açıkça korkutuyor.. ama doları aşağı salmadıkları sürece ne kadar bir realizasyon olabilir, eğer olursa.. bu konu geçen haftadan daha önemli..
doları aşağı salarlarsa mesela 10 tl o zaman fantazi olarak endeksi de başladığı yere bir kaç tabanla getirebilirler isterlerse, ve dolar bazlı mevcut seviyeden memnunlarsa..isterlerse 4-5 günde bile getiriler bu senaryoda.. ama dolarda ciddi bir aşağı yön beklemiyorsak (ki ben bu kamptayım, hatta daha da artacağını düşünüyorum) endeks çok süprizler yapacak demektir.. bir şey en azından iyi: artık ekrana bakarken canımız sıkılmıyor.. herhangi bir şirket gidiyor sonra anası veya yavrusu da gidiyor, alakasız sektör ama ilişki var hareketlerde.. zincirleme reaksiyon adeta..