MHP lideri Bahçeli: Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur
Printable View
MHP lideri Bahçeli: Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur
Devlet Bahçeli: Yükselen, toparlanan ve dengeye gelen Türkiye ekonomisinde olağanüstü hiçbir şey yoktur/HaberGlobal
Dün İstanbul Acıbadem de bir bankada 1 saat kaldım , ( hava soğuktu isim varmış gibi yapıp fişin gelmesini bekledim, ısındım , sonra gittim , heheheh) bu arada yaşlı teyzeler , amcalar balyalarla paraları çekip götürdüler gisedekiler şöyle yapalım böyle yapalım demelerine rağmen , tabii pek çok para yatıran da olmuştur başka şubelerden canım .
Ekeeenooomik ittaaa lar hep yanlış çıktı bugüne kadar , geçen gün Ahmet Hakan bulduğumuz petrol , dogalgazlari anlatan program yapmış sanırsın hepimimz Arap şeyhi olacaz.
sağlıksız fiyat oluşumları var biriniz şaap reise söyleyiversin görmemiştir ekranı :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
ikisi de duvarda asılı duran, kendi resimlerine bakıyorlardır.. :he: