70 lira öderse alıcaz üstad ama pek niyeti yok gibi :)
rakamı ilk gördüğümde bedelsiz sonrası verecek miktardır herhalde diye düşünmedim değil :bravo:
Printable View
2. Taksitte de sıkar 5-6 lira çorba paramız çıkar beyaw
Dalga geçer gibi bir miktar vermişler, yazıklar olsun… Yine de hissemi satmam…
2002 yılından bu yana ilk defa %50 olmuş faiz. Bence finansallar iyi. Satışlar iyi. Yatırımların sonlarına gelinmiş. Benim için pozitif.
Ancak piyasa fiyatının hareketleri bariz insider diye bağırıyor! Şirket iyi yönetiliyor ancak bu insider hareketleri çok iğreti ediyor. Kaç kişi bilebilir ki temettü kararını. Bilançonun açıklandığı günü kapanış 907,5 TL. Dün kapanış 882,5 TL. Fark 25 TL. Açıklanan temettü 17,10 TL.
Uzun vadeciyiz diye hükümet ile aranız iyi olacak diye bu kadar da öpülmez. Şu piyasada daha iyi performans gösteren çok az şirket var. Neyse YTD.
Bu yıl Romanya için ödeme yapılacak. Miktar 150 milyon euro gibi. Belki bir miktar etkili olmuştur. Temkinli bir temettü tercih edilmiştir. Durum iyiye giderse 2.temettüde telafi eder. Biz şubat ayı üretim, satış ve ihracatına odaklanalım ve kar marjının yükselmesini umalım. 2000 euro kar araçbaşı iyidir.
Dudu'dan size selam getiriyorum.
110TL hisse basi karimiz var 2024 de...
Bir sene ekim temettusunu euro kuru nedeniyle pass gecmisti, bekledigimiz temettunun hemen 3 kati prim yaptiydi aciklamadan sonra...
Sıkmayın canınızı, ben sıkmayıp okşuyorum [emoji28]
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi