Hisse alan batar dayucuğum, ralli olsa bile senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir vizyonuyla hareket ediyor herif
Asla kazanamazsınız
Vob yab paraları katla
Printable View
Hisse alan batar dayucuğum, ralli olsa bile senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir vizyonuyla hareket ediyor herif
Asla kazanamazsınız
Vob yab paraları katla
ben günlük olarak çoğunlukla takım elbise giyiyorum. öyle çok marjinal bir tarafım yok.
alkol alıyorum ama dışarıda pek içmiyorum. keyfim olursa ayda yılda bir.
sinema tiyatro yılda birkaç kez.
böyle keyfimin olduğu zamanlarda da bedevi kılıklı biri bana yaklaşıp "TEBLİĞ" diye zırvalarsa kusura bakmayın ama önce videoya alıp sonra ağzına gözüne sıçarım.
saygılarımla :evil:
TRUMP başgan 20 OCAKTA göreve başlayacak...40 günde CİCİM günleri desek...İçindeki alaca karanlık MARTTA ortaya çıkar..:)
https://www.youtube.com/watch?v=ri3lwieMlh4
Sizi medeniyete davet ediyorum sayın el turco :rules:
Ben de otobüste veya gerçek hayatta, değerlerime dil uzatan adam arıyorum veya gariban bir insana-tesettürlüye laf atan......Bunlar bana hiç rastlamıyor...
Mukaddes değerler incidir..Onları çöplerin üzerine atmayacak kadar akıllıyız.
Nice zeki genç varken.FOSİLLEŞMİŞlerle işimiz olmaz...
Kazananları tebrik eder, kaybedenlere geçmiş olsun dilerim. Zaten bu sayfada hiç kaybeden yoktur buna eminim :he: zehir gibi çocuklar hepisi cin gibi maşallah :evil:
Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi akşamlar
Gidip paraları sayayım, mertabim makinayı aldı vermiy zalım alacaan ossun :drunk:
USDTRY'nin de götü-başı oynamaya başladı bugün... Kapanış ne olur bilemem ama...
En uzun barlardan biri oldu son haftaların... Politika değişikliği diyenler haklı mı acaba?
Cumaya gidip saf tuttuğun din kardeşinin götüne bakan müslümanım geçinenlerden korusun kalbi ile pipisi arasında kaldığında insan böyle olur.