Sorusturma haberi dogruysa yaziklar olsun adamin derdi ulke yonetmek degil kesinlikle
Bu dolari ucurur yine ne yapar eder
Printable View
Sorusturma haberi dogruysa yaziklar olsun adamin derdi ulke yonetmek degil kesinlikle
Bu dolari ucurur yine ne yapar eder
ver rahatla cınım ya çok kastın. alırsın aşaalardan falan felan fişman
AA Finans'ın PPK Beklenti Anketne katılan Ekonomistlerin beklentileri 200 baz puan ila 550 baz puan arasında yer aldı.
AA Finans'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 19 Kasım Perşembe günü gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin anketine katılan ekonomistlerin tamamı politika faizinin artırılacağını öngörüyor.
AA Finans'ın PPK toplantısına yönelik piyasa beklenti anketi, 27 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı.
Buna göre, 27 ekonomistin tamamı politika faizinde (bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı) artışa gidileceği öngörüsünde bulundu. Faiz artışı bekleyen ekonomistlerin beklentileri 200 baz puan ila 550 baz puan arasında yer aldı. Ekonomistlerin kasım ayına ilişkin politika faizi beklentilerinin medyanı 475 baz puan oldu.
Ekonomistler, yıl sonu politika faizinin yüzde 13,75-16,25 aralığında olabileceğini bildirdi. Ekonomistlerin, yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı da yüzde 15,25 olarak gerçekleşti.
22 Ekim'deki son PPK toplantısında, politika faizi yüzde 10,25'te sabit bırakılırken, Geç Likidite Penceresi (GLP) işlemlerinde uygulanacak Merkez Bankası borç verme faiz oranı ile gecelik borç verme faiz oranı arasındaki fark 300 baz puan olarak belirlenmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Neden almiyor bu adi pala? Yoksam haber mi var?
Reklam gibi olmasın genelde yazamıyorum. bir aracı kurumun sunduğu algo var. Başarılı buluyorum. Hoş spekülatif piyasada o da patlıyor ama genel olarak başarılı buldum. Klasik tekniğe ve temele bakmıyor. Çok basit bir algosu var fısıltıları ve çığlıkları dinliyor hacimlerin. Benim yaptığım tradelere en yakın indikatör o.
Ne olursa olsun aracı kurum algosu. Güven olmaz.
Algoyu yazan arkadaşa selamlar.
Yakin vade dolar long a gecebilirim. Ytd
Birseyden huysuzlandi bu dolar
Faiz muahabbeti reform ile ikinci el oto fiyatları bile çakıldı çok güzel yönetildi şuana kadar. Döviz aynı yerde borsa yukarda oto fiyatları indi..
İşte basari budur. Sözlü yönlendirme..
Hiçbirşeyde ortak nokta bulamıyoruz 200 puan ile 550 puan arası tahmin. Ülkenin her konuda hızla sadelsmesi gerekiyor. Siyaset ekonomi herkes birbiriyle ters düşünüyor. Biri diyor faiz artarsa batarız diğeri diyor dolar artarsa batarız. Herhalükarda batıyoruz. Tek ortak noktamız batıyor olmamız.