SON DAKİKA
Devlet Denetleme Kurulu, KPSS hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Printable View
SON DAKİKA
Devlet Denetleme Kurulu, KPSS hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Hımmmmm...Alıntı:
Serhat Uçak
@serhatucak
·
2 Ağu
Ev sahibimin yaklaşık (!) 35 evi var. Telefonda “ben de geçinemiyorum” diyerek beni evden çıkarma girişimlerine başladı. İstenen rakam geçen sene “karşılıklı” olarak anlaştığımızın 4 katı. Bu kadar.
Avustralya'da Aborjin Senatör Lidia Thorpe yemin töreninde Kraliçe Elizabeth'e neden sömürgeci dediğini açıkladı:
“Çünkü o bir sömürgeci”
“Bir gün tanışsam ona ‘Bize çok fazla para borçlusunuz çünkü tüm kaynaklarımızı ve topraklarımızı çaldınız’ derdim”.
🔴Amerikalı ekonomist Steve Hanke'ye göre dünyada en yüksek enflasyon oranına sahip ülkeler:
1-Zimbabwe: %595
2-Türkiye: %129
3-Sri Lanka: %116
4-Küba: %91
5-Arjantin: %89
6-Lübnan: %76
7-Laos: %72
8-Ukrayna: %68
9-Pakistan: %61
10-Gana: %55
11-Venezuela: %54
12-Malawi: %52
Alıntı:
marlamiis
@marlamiis
25 yasındaki kuzenim dayanamıyorum, bu ülkede hiçbir şeye tutunamıyorum deyip bir kaç gün önce intihar etti, tek bir haber dahi yapılmadı. Ölmeden önce berber borcunu ödemiş, arkadaşından iki dal sigara almış. Bu kirli düzen karşısında kalbim sıkışıyor, saraylarınız yıkılsın!
Siyaseten değişecek de mevcut durum daha kötüye gider. Sorun siyaset değil ki?Alıntı:
Öyle zoruma gidiyor ki, dün banka borcunun son ödeme günüymüş.. yavrum kim bilir nasıl çaresiz hissetti kendisini, bir çimenlikte sıkmış kalbine dayanamıyorum dediği kalbine, düşündükçe deliriyorum. Gençlerimizi, geleceğimizi yok ettiler, acilen bir şeylerin değişmesi lazım.
Koin Bülteni
@KoinBulteni
📍 Hack saldırısından şüpheleniliyor: Kripto borsası http://ZB.com, 4,8 milyon dolar kaybetti.
2017'de ayvagöbekli nuriye yetkiyi verseydiniz, gıda fazla pahalı olmazdı. Onlarca yazı yazdım. Artık bu saatten sonra toplantı yapsan ne olacak?Alıntı:
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
3d
Basından öğrendiğimize göre Tarım Bakanlığı GIDA meselesi için toplantılar yapıyor.Tek çözüm yolu var. Devlet Teşvikleri TAPU ve KİRA SÖZLEŞMELERİne karşılık değil doğrudan ürünü teslim eden çiftçiye verildiğinde hem üretim patlar hem VERGİ kaçakları önlenir.
Cevheri Güven
@cevheriguven
·
3d
Videolarımda sık sık bahsettiğim, türlü suçlarını sıraladığım Emniyet Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Erdal Çetinkaya görevinden alındı. Emniyet İstihbarat Başkan Yardımcısı Faruk Aydın atanmış yerine. Bakalım yeni başkan aynı suçları işlemeye devam edecek mi?