Koç grubunun son olarak Arçelik ile güneş paneli işine girdiğine göre bence bu satışlardan sonra başka bir iş olası bankadan ziyade geleceğin sektörlerine yoğunlaşıyorlar
Printable View
Koç grubunun son olarak Arçelik ile güneş paneli işine girdiğine göre bence bu satışlardan sonra başka bir iş olası bankadan ziyade geleceğin sektörlerine yoğunlaşıyorlar
Başkan sana belirttiğim işe para kayabilir yalnız biliyorsun milgem ve tank ta oyuna getirmişlerdi daha önce girerlermi bakalım izleyelim görelim:drunk:
birçok yerde elektrik kesintileri internet kesintileri oluyor
sanırım kablolar bu sıcakta fazla taşıma yapamıyorlar..
yüksek gerilim hatlarında
seneye alt yapı komple değişebilir. seneye daha da sıcak olacak.
:drunk::drunk::drunk:
dünya biraz az üreyin diye mesaj veriyor SOS diyor
fişi çekerse hepimi evrimi canlı canlı izleriz :he:
Benim komşum emlakçı idi abim de onun yanında çıraktı arada tarlalara kazık çakmaya giderlerdi.
Dükkan vs alıp satarlardı.
Benim ilgimi çekmeyen bir iş olarak gördüm.
Normalde emlakçı olsam imar planları, şehir planları vs takip ederdim.
İstanbul'da insanlara Silivri'nin oraya İstanbul gelişecek, havalimanı vs yapılacak dendi oradan çok arsa alan oldu, otobüs ile arsa görmeye götürüyorlardı ama Sultanbeyli, Çekmeköy, Kuzey tarafları imara açıldı.
Bir de İstanbul İmar Planı hazırlandı ve yayınlandı sonra millet ters taraflara yöneltildi ama ona sanki pek uyulmadı.
Bir devlet büyüğünün mal beyanında İmrahor diye bir yer vardı. İmrahor, Arnavutköy vs çok değerlendi. 10 binin 50 bin olması başka, 10 liranın 5000 olması başka.