Bu grafik sat veriyor değil mi ? KOL Kes diyor .
Ben 19200 TL den sat veriyor dediğimde Vebal alıyorsun diyenleri duyamıyorum !..
Filozof bu grafik AL veriyor aL BENİ DİYOR !..
Printable View
kör dövüşü oluyor dün 15.55e kadar her şey çok güzeldi ta ki kafamıza o lotları yiyene kadar!O yüzden bu kağıt için ne dersek yalan biz kimiz ki parası olan o fabrikası olan o!
Tahtada Global aracılığı ile Sağ cepten sol cebe operasyonların nasıl yapıtığını görüyoruz.
Sayin Baygeorge
2. ceyrek iyi gelmeyecek. Gonderiler ne ki iyi gelsin. Eğer gonderilerde bilmedigimiz birşey varsa ona birşey diyemem. 3. ceyrek icin bir yorum yapmak simdilik bakla fali olur. Henuz gonderilerin seyrini ve miktarini bilmiyoruz.
Ancak su unutulmasin. Gonderiler daha pandemi doneminin dahi cok altinda. Son iki yilin gonderileri bugune kadarki en zayıf gonderiler.
Son bir not: Egeen iyi bilancoyu fiyatlamiyor. Ama kotuyu firsat biliyor.
ben kol mol kesme islerinden anlamam.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn. DAlaman ben cümlenizde kinaye sezdim o yüzden o şekilde önerinizi sordum ben 550 TL den beri Egeen alırım satarım . Sizinle tamamen aynı frekanstayız sorun yok 2. çeyrek bilançoyu gelince yorumlarız ben panjiva gönderilerine vakıf değilim . Bildiğim şu ki dolar enflasyonun altında ezilirken İşçilik maliyetleri dolara göre uçuyor ise gelirlerimiz dolar bazında olduğu için bilanço sorunlu olur. Buradaki Joker enflasyon muhasebesi. Karlar gizleniyor !.. ( kar olmadan Öz Varlık büyümesi )
Ben patronun 2030 Yılına kadar satış sözleşmesi anlaşması yapmasına ve ve 35 M Euro borçlanmasına güvenerek almaya devam ediyorum . Bir de trade yapıyorum. ALARK ve EGEEN Benim beklentilerimin olduğu iki şirket.
Saygılar,
Dip NoT: kendi hesaplama yapan programıma göre Egeen 21% Uzun vadede olması gereken yerin altında !..
10200 TL BAna göre kısa sürede gitmesi gereken yer.
https://i.hizliresim.com/3r1t3xh.PNG
global günah mı çıkarıyor :)?