Yine Hizbullah'ın "Doktor" lakaplı bombacısını, cep telefonuna "Alo" dediği anda beynini eline vermişti Mossad 1990 yılların sonlarında...
Printable View
Yine Hizbullah'ın "Doktor" lakaplı bombacısını, cep telefonuna "Alo" dediği anda beynini eline vermişti Mossad 1990 yılların sonlarında...
Belki de ilerleyen zamanlarda çok teknolojik arabalar rağbet görmemeye başlayacak. Manuel eski arabalar prim yapacak.
Acaba diyorum. Tofaş Şahin veya Doğan alıp kenara mı atsak?
Babamın 2007 model bir Fiat Albea’sı var. Ona gözüm gibi bakacağım bundan sonra.
[emoji23]
İletişim ve navigasyon sistemine adamlar sahip isteseler yani ABD dünyadaki ticari gemi ve uçakları yön bulamaz yaparlar, en basit şehir içinde bile Google haritalar bize anlık tıkanıklıkları gösteriyor, kendi ülkemizde hangi yoldan rahat gidebileceğimizi bu adamlara soruyoruz...
Bunu iyice bir idrak etmek lazım ne demek olduğunu..
.............
Geçen gün bir video da Lord Curzon pezosu Lozan için İzmir'i seçmeyelim Yunan gâvuruna ayıp olur , diye Lozan a aldırmış görüşmeyi sonra İsmet Paşa ve ekibi her görüşme bir detay çıktığında Ankara'ya telgraf çekerek talimat alır ama ne olursa olsun hep karşı taraf hazırlıklıdır sonra anlarlar ki telgrafları İngilizler okuyor bu sefer Macaristan üzerinden diğer bir hattan gönderirler bu sefer de cevap alamazlar İngilizler okuyamadıkları telgrafın gidip gelmesini engellemektedir. Yani o günden bu işleri yaparlardı.
Tarihin arka odasında izledim bir kadın anlattı , gözlerini pörtletmeden dinleyip konuşamayan gıcık ötesi, postgıcık metropol densizi muro çanak çıya...
Pardon Murat Bardakçıya
Eski programları izliyorum bazen gene de bir faidesi olmuş ...
Mühim not : fotoğraf ı çok beğendim kablosu nereden uzuyor o belli değil, ilk cep telefonu çıktığında Telsim bu büyüklükte bir motorola Cep telefonu nu pazarlıyordu cep telefonu nun bele takıldığı dönemde yeniler bilmez :kahkah:
Fed ve altın ons fiyat senaryosu tahminim.
Sene sonuna doğru altın onsu yavaş yavaş 2800-3000 dolara doğru yaklaşacak.
Bu aralıkta ve üzerinde üreticiler tarafından satış başlayacak.Yavaş yavaş fiyatları düşürmeden.
Fed faiz indirimlerini kademeli devam edecek.
Sene sonu yada 2025 başında ani 1.00 puan yada şok bir indirim yaptığında bu sefer altın ve gümüşte düşüş trendi başlayacak.
Önümüzdeki 6 ay içinde altını satma zamanı geliyor muhtemelen.
israilin araplara yaptığı teknolojik saldırıları dünyayı ciddi bir endişeye sevk etmiştir işte bilgi toplumuyla inanç toplumunun farkı ortaya çıkmıştır eğer gazi mustafa kemal ATATÜRK osmanlının Türkleri araplaştırma projesine son vermeseydi bizde şimdi arap ülkeleri gibi savunmasız çaresiz olurduk ne kadar bu büyük öndere şükran duysak azdır önünde saygıyla eğiliyoruz
Mühim not : fotoğraf ı çok beğendim kablosu nereden uzuyor o belli değil, ilk cep telefonu çıktığında Telsim bu büyüklükte bir motorola Cep telefonu nu pazarlıyordu cep telefonu nun bele takıldığı dönemde yeniler bilmez :kahkah:[/QUOTE]
A1018 vardı ericsson tekerlek takozu gibiydi
panasonic de keza aşağı kalmazdı ilk çıkanlar g400 muydu neydi
kalın seyahat bataryasını da unutmayalım 2 gün giden