Bugun aciga satişlari nerden gorebiliyoruz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugun aciga satişlari nerden gorebiliyoruz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya birde devre kesici yemiyor mu deli ediyor beni... Düşerken ses seda yok..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş, yazım tarzına kızıyordum. Son yazıların daha olgun. Ayrıca şu an zararda olmana üzüldüm. Biz de insan evladıyız sonuçta. Belki üzerine fazla gittim. Benden büyük müsündür, küçük müsündür bilmiyorum ama hakkını helal et. Etmesen de benden yana helal olsun. Zaten şu dünyada yeterince sıkıntı içindeyiz. Hiç tanımadığım birini dünyevi meseleler için üzmeyi yakıştıramadım kendime. Münakaşayı ben başlattım. Haklı haksız aramıyorum. Yazdıklarımı geri alıyorum. Kusura bakma...
önemli değil dostum bende hakkımı helal ediyorum...biz ky lar hepimiz aynı gemideyiz...ancak birlik olunca spekten kazanabiliyoruz..bu borsa aleminde ne yazık ki spekler kurtlar oluyor biz ky lar ise ancak çakal veya tilki olabiliyoruz...onların avından ne kadar koparırsak kardır diyorum...
bu arada geçen gün mısır ve soya hammadesinden söz etmiştin onlara baktım onlarda hafif bir yükseliş var ama yaklaşık olarak son iki yıldır yataydadırlar...ondan önceki yıllarda şimdiki fiyatının neredeyse %50 üzerindeymiş...geçen gün baktım ama rakamları pek aklımda kalmadı...
ama genelikle hammadde ,işçilik,elektirik gibi maliyetleri üreticiler üstleniyor...banvit üreticilerden tavukları belli bir fiyattan alıyor...en son zaten üç ay kadar önce üreticilerine %20 lik zam yapmışlardı..o yüzden de geçen yılki kardan o maliyeti çıkarırsak az çok yapacağı karı bu yıl tahmin edebiliriz...
bende kazandığımda da kayıp ettiğimde de söylüyordum...son 15 günde 20-25 bin tl kayıbım var...ama artık bu miktarları söylemek istemiyorum çünkü insanlar yanlış anlayabiliyor...ama söylüyorsam bilinki doğru söylüyorumdur...geçmişte talep olunca hesap ekstremi bir kaç defa paylaşmış idim...
neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum...