Özetle 6 7 sene beklemiş gerçek yatırımcı oyunun sonuna kadar 6 7 ay daha beklerim diyor ama yeni girmiş twitci 6 7 saat anca beklerim geçerim başka yere modunda olunca tahta aşağı yukarı sert hareketleri devam edecek gibi görünüyor....
Printable View
Özetle 6 7 sene beklemiş gerçek yatırımcı oyunun sonuna kadar 6 7 ay daha beklerim diyor ama yeni girmiş twitci 6 7 saat anca beklerim geçerim başka yere modunda olunca tahta aşağı yukarı sert hareketleri devam edecek gibi görünüyor....
Elimdeki mal onun için çok kıymetliyse, bana biraz daha sevecen yaklaşması lazım. Duygusal olmalı. Beni cezbetmeli. Değilse vermem.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devre kesmiş zaten...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi yukarıdaki yazını başka yerde paylaştım bilgin olsun.. Tşk
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket içeriğinden bağımsız olarak sadece sermaye bakımından buna eşdeğer olan bistteki kağıtların kimisi 500 -600 bandında kimisi de 1000lerin üzerinde fiyat gördü. bizim spek ve güruhunun asıl mahareti bundan sonra ortaya çıkacak. Bu Boğa piyasasında krema yapabilecek maça var mi yok mu belli olacak. Yoksa zaten imar çıktı mı olmasi muhtemel fiyatlardayız. Boğa piyasasının gereği olan coşkuyu bakalim spek tayfası verebilecek mi? Merakla filmi izlemeye devam ediyorum...
Eskilerin çoğundan lotlari aldi icbct 80 ortalamayla filan verdi eger gerçek yatirimciysa, a1 çetesi desen verdi, tarlaci abimiz 170 civarlarindayken verdigini beyan etmişti. Arada illaki dökülen de olmuştur. zaten brut takasta iken 15 gün hacim olmadı neredeyse aynı 30 liralardaki haline benziyordu. Coşku gelecek ki Boğa piyasasi son bulsun ve ayi piyasasının başladığını ikrar edelim. 2013-2020 ayi oglu ayiydi. Boğalar çıksın artık ortaya da mezbahaya gidene kadar semirsin hepsi. Şu vakfn bile brut te kac tavan çekti ve hala çekiyor ben sayamadım. Bizim eksiğimiz tavan serileri.. hadi spek yap da spekligini sana da helal diyelim. Biliyoruz yapabilecek gücün olduğunu lakin bizim elimde varken de yap adam diyelim...
Çok zalım bir speğimiz var. Sen 8 yıl imar bekle, 1 gün bile sevineme. Perşembe seans kapanışına bir saat kala imar onaylandı tavan kapattık, cuma günü taban yedik ve brüt geldi. Bu başka tahtada olacak iş değildir. Günlerce bayram yapılır. Ama bize reva görülmedi. Diyorsunuz ki ayı olsun, boğa olsun... sayın ilimunator. Vallaha ben ihtimal görmüyorum ama inşallah olsun, hepimiz kat kat kazanalım. Çünkü hak ettik. Bu spek yatırımcıdan nefret ediyor. Bizi üzerinden atabilirse, belki o zaman dediğiniz olabilir.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi