Originally Posted by
ressam
Bu başlığı takip edenler, normal düşünen akıl sağlığı yerinde insanlar. Oysa dönem bu dönem değil. Kısacası , normal değil anormal düşünen ayakta kalıyor. Genelimiz takmışız eksi rezerve.... Misal; benim kayınço ; ben bildim bileli işsizdir. Hiç çalışmadı ve iş bulsak bile çalışmaz. 2 çocuğu büyüttü. 18 yaşına basanı da evlendirdi. hepsi de bizden mutlu. Bilmeyen, dışarıdan bakan bu adam nasıl geçiniyor, kaçakçılık mı yapıyor vs. diye yorumlar yapar. Kayınvalidenin 3 ayrı yerden emekli maaşı var. Kendi eşi de rahmetli babasından kalan bir mülkten düzenli kira alıyor. Evlerine aylık 6 bin tl. para giriyor.
Bu örnekteki gibi, devletin de bilinen kaynaklarının yanı sıra bilinmeyen kaynakları olabilir. Yurt dışından düzenli olarak ülkeye döviz sokabilecek resmi- gayri resmi kurum, kuruluşlar olabilir. Yani bu döviz tüm bu '' olumsuz'' şartlarda dahi düşüyorsa vardır bir bildikleri. Bize saygı duymak ve piyasayla inatlaşmadan ayak uydurmak düşer. Yoksa çarkın dişlileri ezer geçer.
Yatırım tavsiyesi değildir. Selçuk geçer ne yapmak istiyor, nereye varmaya çalışıyor, amacı nedir ? ( kaynak; medya )