5096@xu030 kırılmadıkça beklentim .. aynı mihvalde geçerli .. :) ... kırılırsada önceki stopa kadar (5021@xu030) süphelerim artarak devam eder .. orasıda kırılırsa sayım çöp olur ..
Printable View
kaybedende iyi insandır ..mutevazidir .. aynı yerde kalan adam iyi olmaz sinsidir o sevmem .. :)):(:Sad:
*Polonya Başbakanı Morawiecki: Rusya'ya karşılık veren Ukrayna kuvvetleri, kendilerini savunmak için füze fırlattı. Bunlardan biri yanlışlıkla Polonya topraklarına düştü- AA :)
Hadi canım... Dün gece israil tayfasıyla çoşuyorlardı..
Rus propagandasıydı..
Bankaların o karları nasıl yaptığı belli hükümet değişirse TAVAN TAVAN bana göre zor .
İş bankası genel müdürü geçen gün söyledikleri doğru , bu karları yazmalarındaki neden şuanki ekonomik program üzerinden dönen al gülüm ver gülüm .Tekstil de maliyetlerden dolayı yabancı bangledeşe kaymış , sanayide öyle , bankalarda sıkıntılı durumlar varmı var seçimden dolayı hiç birşey bana göre göründüğü gibi değil..
Hükümet değişirse gelen hükümete bırakılacak MİRAS yüklü borçlar , bunuda muhalefet koltuğunda ellerinde malzeme olsun diye hesaplanarak yapılıyor .Seçime yakında verilen müjdelerde bu yüzden bence daha zor dönemler görücez , bunlar gitti hadi uçucaz modu zor canlı para bulmaları gerek oluşturdukları sistem yönetim anlamında her yeri bozmuş , nerey e sıva yapsan çatlakları kapatamazsın..