Link yada söyleşi varsa atarsan bakarız hcam
Printable View
Bofa sanılanın aksine sadece tek bir robotun çalışmadığı, içinde endekse yön verenlerin de işlem yaptığı bir kurum. Zaman zaman değişken olarak YF, tacirler, info ile beraber hareket eden bir yapı...
Doğal olarak siyasi gelişmelere de önden hakim olan gruplar ona göre pozisyon da alıyor... Ama sadece bofa içinde değil.
Vadeli merkezli oyunu kurup, ona göre de spotta ayarlama yapıyorlar.. Cuma kapanışta YF ın son dakika çektiği yüksek malda bu sebeple..
Herkesin gözü bofa da olduğu için de kolayca arkasından kitleleri sürükleyebiliyor. Çünkü biliyorki o satışa olunca millet mal almayacak, alışa geçince arkasından alıcılar gelecek..
Şimdi bofa kısa pozda diye herkes düşüş bekliyor.Olabilir de....
Ama yakın zamanda hatırlayanlar olacaktır..Haziran ayı sonunda Ağustos vadeye geçerken çoğunluk TEB yeni vadeye uzun poz açmıyor demek endeks gitmeyecek diyordu.. 5200 den 8400 e geldik..
Yani bu adamların ellerine bakarak da anlam çıkarmak çok mantıklı değil...Sana kendi istediğini dayatıyor...
Virüs diyip geçme
O da canlı senin benim gibi,
Yaşamak için o da çabalıyor insanlar gibi,
Biz aşılarla onları öldüreceğimizi sanarken onlarda kendini geliştirmiş, bu gelecek olan varyant türü yeni nesil aşılara direncli diyorlar, umarım ülkemizi teğet geçerler...
Aralık 12 gibi saldırıya geçecekleri uzaylılar tarafından söylenmiş
Organize işler bunlar.!!!!
Aşı beleşe.!!!
Maske.!!!!
Test.!!!!
Para ile.!!!!
Çöken emeklilik sistemini.!!!
Kurtarmak için.!!!
Yaşlıların bir an önce gebermesi lazım.!!!
Dünya nüfusunun azaltılması zorunlu.!!!
Stiftung von Bill und Melinda Gates.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bu yorumunuza 2 soru sordum vıop yapıyormusunuz teknik bakıyormusunuz diye siz gördüğünüz halde cvp vermediniz , az çok gelecek cvp dan dolayı , yukardada mehmet bunları yapmayın diyor bu kadar tuttuğunuz kişiyi dinleyin ozaman vıop ve teknik bakmayın kenara çekilin , ha ölümü hatırlattığını söylemişiniz ona gerek yok ölüm size bir nefes kadar yakın zaten.
kolay gelsin.
okuyorum topikte virüs yaygarası sonrasında başta hava yolları cumadan itibaren düşüş serüveni ..
buraya kadar normal görünüyor sosyal medyada okuyup topiğine kopyaladığım biri iyi haber şirket alım yaptığına dair diğer taraftan borsanın en büyüğü CİTİBANK YABANCI THYAO dan neredeyse bir ay içinde % 10 a tekabül eden hisselerle vedalaşması manidar değilmi sizcede?
THYAO 4 ay sonra 50 Milyon ₺ değerinde geri alım gerçekleştirdi.
2023 Yılındaki Alımları 634 Milyon ₺ oldu.
Toplam Ayrılan Fon ise 9 Milyar ₺
https://i.hizliresim.com/2f0qtv9.png
Bu iletideki durum pek iç açıcı değil citibank YABANCI elindeki mal bir şekilde azalmış ....
thyao son TAKAS durumu:
Elinde 230 milyon lot var diyelim 1 ayda 25 milyon lot sattı ..
.Elindekini %10 gibi azalttı...
Son 10 günde bofa üzerinden değil
tabiri caizse Farklı aracı kurumlardan çaktırmadan sattığı anlaşılıyor ..
https://i.hizliresim.com/n61d7qo.png
Uzaylılar mı saldıracak yoksa virüslerin saldıracağı uzaylılar tarafından söylenmiş.
Bu karamsarlık hafta sonları fezaya ulaşıyor. Düzeltme var yüzde on içinde çözülecek sonrası yine feza düşünüyorum. Yabancılara malları paket etmek için sağolsun adını unuttuğumuz bakan piyasa açıkken sabahın köründe 9 vaka var diye ortaya çıkıyor. Yurtdışı sağlık hisselerine bakıyorum ekside veya yatayda takılıyorlar. Dünya şu anda iplemiyor bile biz ttiplere giriyoruz. Yalnız Hindistan da değişik bir virüs var yüzde elli öldürüyormuş o garip. Çünkü Hindistan da YouTube videolarına göre virüsün yaşaması bile zor.
Kıssadan hisse düzeltme var aradaki yeşillenmeler tepki . Ayı piyasası için yüzde yirmi düşüş bir görelim bakalım. Haleti ruhiye pazartesi fışkırtmasın gördükten sonra değişir.