Bir sürü çete girmiş ülkeye mantıken bunun bir siyasi tarafı olmalı. Ama geçmiş bakandan hesap soran onu cezalandıran biri yok. Gerçi bu ülkedeki şuan cezaevine girmek için baya uğraşman gerekir siyasi eleştiri hariç. Onlar çabuk giriyor cezaevine
Printable View
Bir sürü çete girmiş ülkeye mantıken bunun bir siyasi tarafı olmalı. Ama geçmiş bakandan hesap soran onu cezalandıran biri yok. Gerçi bu ülkedeki şuan cezaevine girmek için baya uğraşman gerekir siyasi eleştiri hariç. Onlar çabuk giriyor cezaevine
pegas hava yoluna göre geri kaldı acık.
Hava yolu kainat zirvelerinin oralara geldi nerdeyse.
pegas 950 falan gördüydü o noktaya uzak...
araçta ısı pompası varsa kışın ısınmak çok sorun değil. Ben elektrikli aracımda kışın koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma açıyorum menzile etkisi minimum hatta yok denecek kadar az. yazın klima menzili kısaltıyor maalesef. Ama daha önce dediğim gibi elektrikli araç 100-110 gibi hızlarda gidilirse menzil efektif olur. Eslanın maksimum hızı 217. O hızla 10 dk bile gidilse menzil ciddi düşer hemen.Sonuçta frenleme ve yokuş iniş dışında enerjiyi geri kazanma ihtimali yok elektrikli araçların.
şarj istasyonu sayısı çok hızlı artıyor ama benzinliklerde kurulum sınırlı gibi akçayın dediği gibi. uzun yolsa radison blue hotel gibi hotellere girip şarj ettiğim oluyor benzinliklerdekiler dolu olunca.
Önce elektrikli araç niye alırsın soru o olmalı. Bizim memlekette sadece yakıttan tasarruf için. Bu hep böyle idi mazot 3 kira iken de şimdide. Mesela çok değil eskiden dizel daha ucuz az yakıyor diye dizel arabalar daha pahalı idi. Şimdi tam tersine döndü. Diyeceğim o ki Çeşme suyuyla çalışan araba yapsalar bizim millet onu alır. Adam 3000-5000 motorlu lüks arabaya biniyor dizel daha az yakıyor diye aldım diyor. Yani bizim tasarruf sadece yakıtta arabanın pahalı ucuz olması önemli değil. Dediğim gibi bu yıllardır böyle ….
Kimsecikler yoksa borsa 8000 e değer gibi
bu ülkede ucuza araca binemezsin .. sırf maliyet amaçlı elektrikli oto diyorsan rüya görürsün.
lpg ucuza geliyor diye millet tüp taktırdı ... mazottan farkı kalmadı. kuruş oynuyor vs.
elektrikli araç çoğalırsa .. efendim dış mihraklar bizi elektrikle sınıyor.. efenim önemli olan pompadan çıkış fiyatı derler. şırrak diye geçirirler merak etmeyin.
:drunk::drunk:
dünyada petrol fiyatları ucuzlarken bizde zam üstüne zam yapıldığını unutmayın.