rica ederim ben sadece oyun düşüncemi paylaştım .Hükümet ve merkez hep ekonomi düzelecek diyor ama geriye bakıyorsun verdikleri hiç bir data tutmadı ama faiz indirimi oldu , nedenleri herkes kendine göre yorumlasın , bakıyorsun tv ye çıkan uzman ve aracı kurum elamanlarına hepsi yukarı 2025 için bir çıta hikaye çıkarma derdinde çünkü kazançları bu sahadan elde ediyorlar çeşmenin hep akmasını istiyorlar ,bunuda fonlardaki parayı buraya sokmak için yapıyor yabancı yemez faiz düştü hura gidelim türk borsasını alalım hikayelerini , 1 aydır yabancı gözüken bir para 1 hafta giriyor 1 hafta çıkıyor o para şimşekle monte edilmiş grup kişi kimse ınsıder ağırlıklı çalışan bu hafta yine çıkmış , suriyeye bakıyorsun donatıyoruz herşeyi biz almışız kafasıyla piyasadaki şirketler üzerinden oyun döndürülmeye çalışılıyor bunlar soruyorum yabancı ve fonda keş para kaz***** bu fiyatlardan buraya çeker mi.İçerde olan parada az makinalarla dükkan açık tutulmaya çalışıyor .Bu yüzden en azından yerli çekicekse adamın ppf dan kazandığından daha yukarılı çıta koyup buraya çekmeli bunu fiyatlarla başlaya bilirler biraz daha geniş kapsamlı böyle düşüncelerim.
bol kazançlar