Bntas dususe bu fiyatlardan yakalanman hos olmadi geri toparlaman da uzun sürüyor bakalim merakla izliyorum seni.. 1 bntas 0.5 usd olur mu bakalim
Printable View
Bntas dususe bu fiyatlardan yakalanman hos olmadi geri toparlaman da uzun sürüyor bakalim merakla izliyorum seni.. 1 bntas 0.5 usd olur mu bakalim
KAP *** BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. *** BNTAS *** Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Şirketimizin Kayıtlı Sermaye Tavanının artırılmasına ilişkin esas sözleşme
tadiline Ticaret Bakanlığı Onayı
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2021-03-05
İlgili İşlem : Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
SPK Başvuru Tarihi : 2021-03-09
SPK Başvuru Sonucu : ONAY
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi : 2025-12-31
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No : 6
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) : 100000000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) : 250000000
Ek Açıklamalar
KARAR TARİHİ: 05.03.2021KARAR SAYISI : 2021/008Gündem : Kayıtlı Sermaye Tavanı ve Süresi HakkındaKarar:
ŞirketimizYönetim Kurulu şirket merkezinde toplanmak suretiyle aşağıdaki kararları almıştır:1. Sermaye Piyasası
Kurulu'nun("Kurul") II–18.1 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği" ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde,
Şirketimizkayıtlı sermaye tavanının 100.000.000-TL'den 250.000.000 TL'ye çıkarılması ve kayıtlı sermaye tavanının
geçerliliksüresinin 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıl süre için uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası
Kurulu'ndanizin alınmasına,2. Kurul'un kayıtlı sermaye sistemine ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket Esas
Sözleşmesinin"Sermaye ve Paylar" başlıklı 6'ncı maddesinin ekli tadil tasarısı doğrultusunda tadiline,3. Konunun
gerçekleşmesii çin, Kurul, Ticaret Bakanlığı, Şirket Genel Kurulu, Ticaret Sicili Müdürlüğü gibi ilgili ve yetkili
mercilernezdinde, Türk Ticaret Kanunu ile sermaye piyasası mevzuatı uyarınca gerekli bütün muamelelerin yerine
getirilmesine ve ilk Genel Kurul'da pay sahiplerimizin onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmişti açıklamamıza
istinaden'09.03.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna yapmış olduğumuzŞirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar"
başlıklı6.maddesine ilişkin tadil tasarısı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun bulunmuştur.Kayıtlı Sermaye Tavanı
artırımı ve Esas Sözleşme Tadil tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayladığı ekteki hali ile T.C. Ticaret
Bakanlığı'ndanda gerekli izinler alındıktan sonra, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına
sunulacağı duyurulmuştu'Söz konusu Esas Sözleşme tadili , Ticaret Bakanlığının onayına sunulmuş, Bakanlığın
50035491-431.02-00062457654sayılı yazısı ile tadile izin verilmiştir. ilgili onay yazısı ekte sunulmuş olupKamuoyuna
saygıyladuyurulur.
-KAP-
Sermaye artışı ne zaman gelecek bakalim nasil tepki verecek cok ufak bir bedelsiz olacak muhtemelen. asil onemli olan bence 30 nisana kadar gelecek olan bilanco 10 ml üstü gelirse cok güzel olur.
biz senin 4.40 nıda 4.41 nıda çok sevdik bantaş düşsende çıksanda biz hep seninleyiz öğlene değil ölene kadar se işini bilirsin biz seni sana güvendik aldık ky değilde yabancı alımları endişelendiriyor beni çaktırmadan topluyorlar para girişi süper ben senin 4.42 4.45 .4.47 .4.48 kurban olurum her halin GÜZEL birde tavan yapsan ölürüm yoluna bantaşım
Usd %10 degerlenirse 3.656.451
Euro %10 degerlnirse 1.684.053 arti yaziyor kasaya. Tabi bilanco sonrası pozisyon değiştirmediler ise.
Yani gecen sene ilk ceyrek karininda ustunde kambiyo kârı olacak satışlar da son ceyrek kadar olsa benim 15 ml civari ilk ceyrek beklentim var ama detayli bir analiz değil tabi bakkal hesabi. O kâr gelirse de bu fiyatlar da kalmazsin heralde surda 30 nisana ne kaldi bekleyeceğiz bakalim...
Çoğu hissede olduğu gibi Bntasta da günlük Macd yukari kesmek uzere. hareket devam edebilir umarim yeni zirvelere dogru hareket başlar...
Agir vasita turşu ihracatida artmış diyorlar covid nedeniyle bak:) tenekelerin bir kısmıda sendendir:) Ha gayret
aman hizli gitme daha yeni kupu doldurmaya basladik...1-2 ay daha spek...:))