Finansman giderleri bilançoyu çok etkilemiş. Yoksa çok güzel çalışmış şirket. Bence pozitif.
Printable View
Finansman giderleri bilançoyu çok etkilemiş. Yoksa çok güzel çalışmış şirket. Bence pozitif.
Az önce Yataşın bilançosuyla karşılaştırdım , %90 benzer bilançoya sahip fakat doğtaş ın finansman giderleri , yani aldığı kredilerin geri ödenmesi karı düşürmüş , eğer borç temizlenirse var ya .... şirket sahipleri de dürüst ve yatırımcısını korursa.. işte o zaman geleceği yeri hayal bile edemiyorum.. ytd...
satislar mevsimsel geri gelmis 50 milyon eksik aynisi yatasta var arkadaslarin dedigi gibi finansman gideri borclardan dolayi yuksek ciro bu sene icin hedeflerini tutturacaktir ayni performansi gosterirse 200 ve ya 250 milyon gibi ciroyu artirirsa cok cok daha iyi bilancolar gelecektir borsada gelecekte olusacak sirketlerin buyumeye endeksli performanslarini satin alirlar devletim yakin zamanda mobilyaya ve beyaz esyaya tekrar tesvik vermesi dileyi ile herkese bol kazanclar
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finansman gideri demek yatırıma yapılan borçları kapamak değilmi, bunu ödemişler, ve geçen seneye göre çok güzel karda açıklamış,hala kötü diyerek negatif bir hava yaratmak ne kadar mantıklı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birde şu söyleniyor, 9 aylık 20 milyon kar açıklamış, 12 aylıkta 15 milyon kar açıklanmış, bu nedenle son çeyrekte 5 milyon zarar var, bu nasıl mantık, 5 liraya mal ettiği ürünü 3 liraya mı satmış ki zarar ettiği nerede yazıyor.
2016/4 2017/3 arası ile 2017/3 2017/4 ü karşılaştırınca bayağı güzel duruyor. çok anlamam bilançodan hatta hiç anlamam ama öyle gözüküyor
sayin musec satislari son ceyrekte dusmus bundan dolayi brut kar esas faliyet kari da dusuk gelmis finansman gideri bir onceki doneme gore 10 milyon daha fazla yazmis ondan dolayi karda eksilme var
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumsuz hiç bir durum söz konusu değil, pazartesi ne olur onu bilmem, geçen bilançodan sonraki durum hepimizin malumu, patronun amacı önemli, nereye götürmek isterse oraya doğru gider, şimdi asıl önemli olan tahvil ihracı ve sandalye firması ile ortaklık hikayesi,