Bimeks alanların zararını devlet karşılasına getirmedim ve de kastetmedim.
Printable View
Bimeks alanların zararını devlet karşılasına getirmedim ve de kastetmedim.
Hisse borsadan atılma atılmama kritiğinde ve bu konuda en yetkili kişi Himmet Karadağ
Bakın hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Siz mağdur olmadınız ,siz zarar ettiniz...
İkisi farklı kavramlar..
Her zarar edenin,zararını devlet karşılamaya kalkarsa yandı gülün keten helva...
Çukurova ve Kepez e devlet el koydu , ky nin elindeki hisseler sıfırlandı...(hala elinde kağıt olarak Ç. ve Kepez hissesi taşıyan binlerce ky var)
Yani mağdur oldular...
Bmeksde böyle bir durum yok...
Sizleri anlıyorum
Bir çıkış yolu arıyorsunuz...
Bir umut ışığı arıyorsunuz ama bunu ham hayaller ve yalanlar üzerine inşaa etmeyin ltf...
Sadece kendinizi kandırsanız buna bir itirazım olmaz ama forumda paylaşarak başkalarını da kandırmaya çalışıyorsunuz...
saygılar/başarılar
Sayın nargilim siz dikkate almayın bunun gibileri sıf ben demiştim kendi hatanız zarar sizin vs yazılarla kendini tatmin ediyor elinde hissede yok kimin adamı olduğu belli değil kimsenin ne onun saygısına ne başarı dileğine ihtiyacı var ne demişler benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin
Tartışmak gereksiz hırsızlar pilana devam ediyor herşey açık şirket kendini kendine kiraladı akraba evliliği yaptı şimdi sıra kottan atılıp denetim mekanızması olmadan gerçi şimdide yokta ticarete devam edecek nezamana kadar iflas ederse markanın ismi tarih olacak madem okadar değeri var markanı sat borcun yarısını öde siz burda tartışanakadar bütün bilgileri bimer cimer ile paylaşın ben her kuruma yazıyorum
Diyorum ki yazmayayım/görmezden geleyim
Olmuyor
Klavye mi eşek arası soksun ki olmuyor
Bu şirketin 700 milyon tl borcu var kabaca
Marka değerinin 350 milyon tl olduğunu nerden çıkardınız?
Hayal aleminde yaşamaktasınız...
Bana çok değil 5 milyon tl verin
Etkili reklamlarla 3 ay içinde (hadi bilemedin 1 yıl içinde) Bmeks kadar bilinen bir marka yaratayım size...
Hemde daha güvenilir...
Siz "milyon tl"leri çakıl taşı/boncuk filan sanıyorsunuz herhalde...
Neyse benden bu kadar
Ne haliniz varsa görün...
saygılar/başarılar