Hay agzina saglik :))))
Omurluk ya da uzuncu oluncada sorun degil ama kisada cok beklentisi olanlar icin kotu oldu..
Yabanci kagidi rezilde vezirde eder.
Printable View
Beklentiyi ky de aldigi icin haklisin hocam saglikli bir fiyatlama olmuyor ancak Bilanço beklentisi her şirketin başına senede 4 defa geliyor. Rutin bir süreç. Yani isterlerse fiyatlamayabilir.
Karlı bir şirketin el değiştirme davası şirketlerin başına ömürleri boyunca belki bir ya da hiç gelmez. İkinci olursa zaten boş tenekeye çevrilmiş şirkettir artık beklenti ciddi olmaktan çıkar. Bu sebeple Marta kalmış mahkemeyi fiyatlamak zorundalar diye düşünüyorum üstad. Karlı şirketlerin el değiştirme davası bu.
Bakalım hangimizin fikri tutacak:)
bu arada aselsan nedense beni germeye başladı uzun zamandır kozaa,ipeke, petkimde kısa vade kazanınca aksi durum bozdu beni sanirim:))
Sent from my iPhone
Tam olarak kozaa ipeke ve petkimde bunu yaptim ayni fikirdeyim. ;)Bir kac parametre var Ciddi direnci kirdi mi hisse? Yabanci her gun tomarla aliyor mu? Ikisi de evet ise diger dirence kadar dal. Baktin onu da gecti yabanci hala aliyor veya satmiyor tekrar al.
Yabanci satiyor mu aşık olma sat başka hisse mü yok sana
Sent from my iPhone
2.5 senedir izliyorum kozaa daki arkadaşlar uzulmesin tekrar alacaklar bu kağıdı ecnebi Citi, Deucthesi taseronlariyla veya kendi direkt.Bizden çıkan para Telekoma gitti bana öyle geliyor.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:)))
Aselsan cok yatti elbette kalici ugrarlar.
Ama kozaa ya gelince bu kadar satisi 1 ay sonra gibi kisa surede geri almak icin yapmis olamazlar. Mahkeme bile olsa. O zaman cogumuz basalim parayi kisada zaten artacak diyip voleyi vuralim. Kozaa spegi kolay para kazandirmaz boyle
Sizlerin hakli benin yanildigim gun olur inş.