Endeksin çıktığı gün çıkartmıyor, düşeceğini bildiği gün çıkacakmış numarası yapıp , sonra gün sonunda eksi ile eşlik ediyor diğerlerine, bu da başka bir numara ama fena bayatladı, hala yiyen var mıdır???
Printable View
Endeksin çıktığı gün çıkartmıyor, düşeceğini bildiği gün çıkacakmış numarası yapıp , sonra gün sonunda eksi ile eşlik ediyor diğerlerine, bu da başka bir numara ama fena bayatladı, hala yiyen var mıdır???
Oyun içinde oyun.Baskı ve yatırımcıda bıktır ver kaç manevrasına devam.Bu defa daha acımasız ve agresifleştiler.
Ben orta uzun vade yatırımcı olaraj sabırla hisse değerini bulana kadar devam.Pes etmek asla yok.
Geçmişte böyle fiyatlama hep kötü bilanço ile neticelendi hiç farklı bir şey yapmadı bu 64 e getirmesi ve oradan aşağı itmesi aynı senaryo hissi veriyor umarım tersi olur ama en yüksek fiyatlama yaptığı dönemde de en yüksek değerleme yaptığı zamandı yani hiç şaşırtmadı ne dersiniz sayın Noreply
Açıkçası bilmiyorum, ilk çeyrek bilançosuna varlık değerlemesi yaramıştı, bu defa özsermaye rakamında bir artış beklemiyorum. Küçük değişimler artı/eksi gelebilir. Bence spekülatör endeksle uyumlu davranmaya çalışıyor. Koşullar borsa lehinde değil. Etkisini görüyoruz.
İlk çeyrek bilançosu da değerlemeden güme gitmişti aynı şekilde varlık değerlemesiyle tekfeni bunun üstünde tutuyorlar, 1 . bilanço da ki farkı alamadan ikinci bilanço dan zarar görmek de nasıl bir can sıkıcı iştir, öyle olursa tabii..
Manp...tör hisse de tek hakim.Hisseyi 48.60 dan 48.02 seviyesine kendi hisse sayısını artırarak indirdi.Profesyonelce sessiz sedasız!
Bu spek..ten korkulur!Hissede inatçı kararlı çakılı yatırımcıları oynatıp söküp atmak için fiyatı dahada aşağılara (dilim varmıyor belkide yeniden 35 seviyelerine)çekebilir.Vicdan paylaşım insanlık olmayınca aklına koyduğunu neden yapmasın!
Bu hisse SPK'nında dikkatini çekiyor olmasın!
Hisse fiyatı bir yıl önceki fiyatının altında.Artı gerçek enflasyon yüzde yüze yakın kabul edersek,yatırımcının ne kadar zararda olduğu ortada.Amaç yatırımcıyı tamamen sogutup bitirip uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum.Zaten yatırımcı bitik noktasında!