Yarın pozitif acılıs bekliyorum dow weekend artı Johnson ası FDA onayı aldı paket onaylandı tabi son dakika bir baska gelisme olmazsa. YTD
Printable View
Yarın pozitif acılıs bekliyorum dow weekend artı Johnson ası FDA onayı aldı paket onaylandı tabi son dakika bir baska gelisme olmazsa. YTD
Soyle ornekliyelim
Antalya'da Esrar satimi ve kullanimi serbest . Antalyada A Sirketinin esrar uzerine magazalalari var ve bu A sirketi Bist te islem goren halka acik bir sirket .
Sira Ile Muglada satis ve kullanimi serbest oldu daha sonra Afyonda ,,, bu sekilde satis ve kullanim gun gectikce bir ilde serbestlesiyor .
2 yil once bende cok istemistim hisselerini almayi ama ugrastirici oldugundan dolayi uzerinde durmamistim
Amerikanin butun eyelatlerinde tibbi kullanim serbest . 10 eyalette ise keyfi kullanim olarak yasal
10 eyaletten 20 eyalete ciktigini dusunursek Ciro ve kar olarak nasil olur bu sirketler ?
Weekend wall street 0.35 artı YTD
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch garanti yapıkredi ve akbank notlarını negatiften durağana çevirdi...
yazan azaldı,arada girip yazıyorum pozum akbank vadeli mart vade,aldıgım akşamın sabahı temettü haberi geldi 10 kedeme zarar ettim,olsun kısmetdiyelm short pozumdan güzel ekmek yemiştim,akbankın 6 tl fiyatı komik bir fiyat,ceolar açıkladı sabancı holdingi 5 yılda 2 katı yapacaz dediler,taş gibi banka taş gibi sabancı holding 7-8 yıl öncesi fiyatlar,ceolar diyor sıkıntımız yok para bolllllllll,ben demiyorum ceolar diyor,pozuma güveniyorum,yarında deli bir + gap bekliyorum,6 tl ye akkızmı olur demi....