bu uzaktan egitim devam eder bu sene okulları öyle kapatırlarmı!!yoksa ortaokulları açarlarmı!!
Printable View
bu uzaktan egitim devam eder bu sene okulları öyle kapatırlarmı!!yoksa ortaokulları açarlarmı!!
Zaten haziranda okula gelen olmazdı.Lgs,yks ye yaklaşınca bile devamsızlık artardı.
vaka sayısı 2.000 bile olsa açılacağını düşünmüyorum.Bu iş bu sene bitti.
Ama eylülde tam zamanlı,normal eğitim başlar.Aşı ile ilgili süreçten dolayı.
Lisede isteyen öğrenci 2.donem sınavlarına girmeden 1.donemi isteyebiliyor.
Oğlumun lisesinde bile herkes 1.donem geçerli olsun demiş.zaten 2.donem sınavına girilmeyecekse derslere ilgi azalir.
Eğitimde bu iş böyle devam eder.
........Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceğini, diğer kademelerde ise 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edileceğini açıkladı........
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...amasi-41811739
sedat peker 1.sezon.5.bölüm yayınlanmış...:)
Bu kadar kitap bana nasıl geliyormuş.?
Ulan 4.9 ton kokaini sormuyor, bana gelen kitabı soruyor.(5.sezon)
Ülkeyi özetlemiş tek cümlede..
Çocukların iki yılı öldü neredeyse...
En çok eğitimdeki bu eksikliğe canım sıkılıyor.
Tamam büyük çoğunluğu zaten iyi eğitim almıyordu, ama yine de yazık oldu, en verimli dönemleriydi.
Umarım önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde her şey normale döner.
Önümüzdeki iki yıl bu açığı kapatmaları gerekiyor, umarım tatilleri kısa tutarak çözerler...
Bence hafta sonlarında, en azından cumartesi günlerinde de okullar açık olmalı.
temmuz ayı için yer ayrttım,bi ay,oglan 7 gidiyor,artık okullar açılırsa gelir ğideriz ama rapor içinde yol ğösterirseniz sevinirim,,