Originally Posted by
Maximetu
Druarsin soylemesine gerek yok sayin Baybars bu zaten bayadir olan haber kendisine cevap da yazdim. Ihracat kisitlamasi var max yuzde 40 yapabiliyorsunuz kapasitenin Mayis - Agustos sonu arasinda . Bugun itibariyle ne olacagi belli degil . Ulke yonetiminin sacma sapan regulasyonlari olmasa gubrede bir yuzde 30 daha kar ederdik ama bundan sonra ne olur bilmek zor . Hele bir de rekabet kurulu ceza durumu var onu gecen burada bir arkadas da paylasti yaziyi . Sirket fiyati zaten abarti ucuz ancak firsat maliyetlerimiz gun gectikte artmakta, artar elbet kagit bir gun de bu yonetim milletin kanini emmeden gitmez . Siz sepet yapin kendiize saklayin tavsiyenizi ben bu sekilde all in Tek kagit yapiyorum Tek Dogru yok bu konuda . Kazanan Tek kagitta da 10-15 e katliyor, beni oyle artik bu zararda sepet mepet kurtarmaz .
Benim derdim sirketin patronlari ve hirsiz yoneticileriyle ( hakan Goral haric ) , bizleri bu surecte yalniz biraktilar kandirdilar isterse 100 lira olsun ben burada Onlarin yedi ceddini kufrederim, cunku bu insanlar nitelikli dolandirici hirsiz , benim yorumlarim hisse fiyatindan bagimsiz artik , artmis azalmis farketmez olene kadar bu insanlarin itibarini bes paralik etmekle ugrasacam ben