hiç yan yollardan gitmesinler,döviz yasak desinler olsun bitsin!!! bu durumda döviz karaborsasını önleyebilen bir ülke varsa ben eşşek gibi anırırım!!!
Printable View
Moratoryumu kimse kaale almazdı zaten. Uçuk fikirleriyle dalga geçilirdi.
O dönemin en ilginç trolü bence 'Felaket Tellalı' idi.
2006 sonrası nickler değişti, yeniler geldi, Kahin CenkEfe..sonra Devir..başka bir boyuta geçtik..
Abi biz onlara soruyormuyuz, Fransa dışında kazanılan paralardan girişte niye %40 vergi kestiğini..:oleyo:
Şaka bir yana bu konularda konuşmak bana düşmez ama sonuçta füze rampası satmıyoruz adamlara..bizim kaçıncı ligde oynadığımızı gayet iyi biliyorlardır..:)
Kastım yan yollar değil..mesela herkesin dolarını almak için bankalara koştuğu bir ülkeyi düşünelim..yönetim sistemi korumak adına mecburen bazı kısıtlamalara gitmek zorunda kalır..dünyanın neresinde olursa olsun bu gibi mecburiyetler tedbir almayı gerektirir..
Dışarıdan adamlar döviz getirmiyorsa, içerdekilerde çıkmak için (yabancılar) fırsat kolluyorsa vb. ve gırtlağına kadar döviz ihtiyacın varsa bankada döviz tutmak için tedbirler almaya mecbursundur..ben normal şartlar altındaki zorlamalardan bahsediyorum..yoksa eşşeğin kulağına su kaçırılırsa o kısmını bilemem..:)
döviz mevduatına %10 faiz versin karşılığını tl olarak yatırsınlar ben fiziki olarak gider bankaya yatırırım mesela
https://www.facebook.com/necmi.calis...6663209388501/
Ali Ağaoğlu'nun hikayesi Türkiye'nin son 20 yılının hikayesi...
Her açıdan.
İbretlik.