Peki Alacaklılar bunların yakasını bırakır mı?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Peki Alacaklılar bunların yakasını bırakır mı?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
at izi it izine karışmış. bir susun artık demek geliyor içimden ama belliki sizler rahat durmayacaksınız. rabbim cümlemize niyetine ve ameline göre versin.
son olarak şunu da paylaşmak isterim son bilançoya göre marka değeri 338.293.256 tl dir. şüphe eden kapa baksın.
Yarın bir 100bin daha alalımmı
Benim bütün yazdıklarım ortada, twitterda verdiğim mücadele ortada. Gelinen noktada en büyük pay spknın. %96 halka açıklığa neden izin veriyorsun. Ben bu hisseye ilk olarak Akgiray Bloomberght kanalına çıkıp hisse geri alımı yapmayı planlıyoruz dediği zaman girdim. 140 mağaza vardı hisse 1.80 lerdeydi.
Han mısın hancımı yolcumu kimsen. Sen hiç bilanço okumamışın belli adamın bilançoda gösterdiği rakam 338 milyon bende onun dediği açıkladığı rakama göre madem öyle sat öde borcu dedim senin derdin ukalalık çok bilmişlik yapmakya salla meydan boş sen yenisin sanırım cahilliğine veriyorum
Yalan haberlerle bmeks falan almayın Bugün borsa başkanı yatırımcının zararı karşılansın der ama bunu derken 20 yıl oncesinden bahseder Aktaş elektirik ten falan filan ne alaka onların sahipleri çoktan ölmüştür o hisselerin çoğu çöplükte yakıldı adamlar kurnaz olmayan hisselerin zararı karşılanmaz bunu biliyorlar boş boş laf ediyorlar inanmayın bu at kurnazlarına
yarın da görevden alınır yerine başkası gelir o koltuklar onların değil seçim geliyor seçimden sonra bir çok koltuk değişir Sonra yeni gelende 10 15 şirketi borsa dışına iter ondan sonra yine ortalık ağlama duvarına döner
Ne yenisi kardeşim o fesat....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sen nenen masalını anlatmışsın yarına çıkacak garantin varmı.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app