Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (1 üye ve 15 ziyaretçi)
kitapci34
çok kalabalığız çok siz görmüyorsunuzdur:)
şimdi kardeme baktım, 3 kişi, soda 4
Printable View
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (1 üye ve 15 ziyaretçi)
kitapci34
çok kalabalığız çok siz görmüyorsunuzdur:)
şimdi kardeme baktım, 3 kişi, soda 4
3 mart 2018 den kenanx denen spek adamın yazılarından bir tanesi.3 mart 2018 itibaren okuyun bu adamın yazılarını.zaten bir iki hafta durdu.yeni üyeydi.sonramı ne oldu.. malı 5 ustu milyon lotları ky verdiler.2 yıldır 3 ve altında topladılar.aradaki tradeler hariç..
[QUOTE=yuzdeoncu;3756999]mart 2018 den yazılar kenax denen spek adamının.....geçmişi dönüp okuyabilirsiniz.[/QUOT Sikinti yapma sayın yuzdeoncu sağlık en önemli servet aman senin sağlığına birşey olmasın diğerleri eğlence var sende biraz oyalan misali takılıyoruz
Oflu 61 hocam benim aracin plakasida 61:) sen anlat biraz.burdaki grup ne yapacak.kafasindaki plan ne.
. Nasipse varsa yersin yoksa yiyenleri izlersin.gunluk bakmam ben olaya bir hisse gideceği hedef belli ise aradakiler sadece oyun hedefe odaklanmak lazım ben derim rotası olmayanın hedefide yoktur.hedefi senden bizde biliyorsak sorun yok.yeni piyasa koşulları bence satın almalar birleşmeler teknonlojik gelişmelere ayak uyduranlar ayakta kalacaktır.eskiye ait ne varsa unutun borsada geleceği görenler ve yatırım ona göre yapanlar kazanacaktır.bunlardan en önemlisi de sonsuz hayat için yatırım yapanlardir.Ne diyor Usta Nfk Ebedi hayat için bir yatırımın yoksa,Fanı dünya için kaybettiklerine yanma
Yıllardır yapılan nedir görebildiğimiz alt yapıya yatırım üçüncü havaalanı köprüler al geçitler otobanlar sermaye gelmeden alt yapıyı hazırlar sonra ki aşama satın almalar başlar bu satın alma olmadan önce şirketler kendini buna hazırlar bakın bakalım sizin şirket buna ne kadar uygun gerçekleşme olasılığı ne kadar onu siz beyefendiler den öğrensek