Tarihte baþkenti istila edilen devletler tarihe karýþýr, Ormanlý imparatorluðu gibi.
Fakat Atatürkün büyüklüðü burada, o þehri tekrar alýp devlet kuraný ben bilmiyorum.
Bilen varsa yazsýn.
Printable View
Tarihte baþkenti istila edilen devletler tarihe karýþýr, Ormanlý imparatorluðu gibi.
Fakat Atatürkün büyüklüðü burada, o þehri tekrar alýp devlet kuraný ben bilmiyorum.
Bilen varsa yazsýn.
Hitler sandal sefasý yaptý Paris’te ama hala Fransa
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Tarih öðretmeni tüydü galiba veya öðrenciler fos!:oleyo:
Mutlaka gelmiþtir,ilahi kitap getirmemiþ olan uyarýcýlar dünyanýn heryerine gelmiþtir.Belki Budha bile peygamber olabilir,sonunda onun da heykelini yapýp tapmaya baþlamýþlar.Hep ayný döngü devam eder.Taþa tapýnmadan sonra tarikat liderleri öne çýkmaya baþlar ki Grek'te de birçok filozof çýkmýþ,Pisagor gibileri kendilerini peygamber yerine koymuþ,birçoðu kendi tarikatlarýný kurmuþ.Bizim bildiðimiz kýsým o kýsmý.Ayný zamanda tiranlar da en güçlü pozisyonda olmak için uyaranlarý taþa çevirip rafa kaldýrmayý tercih etmiþ veya kitabý kendine göre evirip çevirtmiþtir.
Ýnsanoðlu kendi ihtiraslarý doðrultusunda yaþamaya devam etmek için kendisini uyaraný taþa çevirmiþ,iftira atmýþ,rafa kaldýrmýþtýr.Kimbilir belki Yunan tanrýlarý olarak put diye bildiklerimiz bile bu komploya kurban gitmiþ olabilirler
https://tr.euronews.com/2020/05/12/a...s-arast-r-ls-n
AP vekilleri, Avrupa Komisyonuna, Yunan kolluk kuvvetlerinin 5,5 mm mermi kullanmasýna nasýl bir tepki verildiðini, Yunan hükümetinin savunmasýna karþý nasýl bir tutum izlendiðini sordu.
Söz konusu olay, Ýngiltere merkezli Bellingcat ve Forensic Architecture gibi adli araþtýrma gruplarý tarafýndan yeniden canladýrma yoluyla mercek altýna alýnmýþtý. Ýncelemer Muhammed Gulzar adlý bir göçmenin gerçek mermi ile vurulduðunu teyit etmiþti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Borsaya son dönemde gelen yeni yatýrýmcý sayýsý 250 bin ve çoðu finansal okur yazarlýk açýsýndan yetersiz.Bu yüzden özellikle tavan olmuþ hisse senetlerinde alýmlar yapmaya ve spekülatif hisse senetlerinin peþinde olduklarý gözleniyor.
https://paraajansi.com.tr/borsada-ha...z-kaldi/13405/
Son dakika haberine göre bir paket sigaradan alýnan asgari maktu vergi tutarý 7,79 liradan 9,13 liraya yükseldi.