Evi dukkani arabasi olanlar bir milyona coktan erismis ken bir an once sadece banka beyani ile serbest fon alma imkani elde edebilecek bir yol bulursaniz hemen onay verin derim sevgili dostum...
Printable View
1 milyon nakdi olan adam zaten en az 2-3 milyonluk evde oturuyordur. yoksa memur emeklisi anne babamın da 1 evi 1 arabası var babam iş arıyor 6 bin liradan 1 kuruş fazla veren yok. onda da her gittiğim yerde masada 30 cv bekliyor diyor vazgeçti iş aramaktan. açık ki babamın 1,5 milyon liralık aktifinin bulunması geçici spekülatif bir durum. evi satıp kiraya geçsek şu enflasyonda ve bu b.k ekonomi yönetimiyle o paranın yok olması yemin ediyorum sana 5 seneyi bile bulmaz. ha şunu diyebilirsin geç kiraya ev satışından gelen parayla da rtp al, elindeki yegane parayla da öyle bi kumar oynanmaz. nitelikli yatırım için kişinin ayrı ayrı aktifte ve nakitte milyonları olmalı.(ve maaş 6 bin lira: )
Son zamanlarda yaşanan manipülatif işlemlerin nasıl gerçekleştiğini , çok sade bir dille ve tüm çıplaklığıyla anlatmış Berra Doğaner
ISGYO , HALKB VAKBN TSKB , SKBNK ,ISCTR , AKBNK , GARAN ,YKBNK
Aylar önce operasyonu ISGYO ile başlatıyorlar (bunu yeni öğrendim) amaçları büyük operasyon için sistemlerini test etmek
başarıya ulaşınca ikinci aşama kamu bankalarına geçiyorlar , sonra özel bankalara ve Akbankın emeklileri 200 milyon liralık lot satınca tüm planları yıkılıyor
borsayla ilgilenenler izlemeli
https://www.youtube.com/watch?v=hNc6XpITeG4&t=252s
Para piyasalari fon da yeni lider NVB NEO PORTFÖY İKİNCİ PARA PİYASASI (TL) FON
haftaya da buna mi gecelim napalim....
Iddali getiri vermis bugun , istikrar nasil olacak acaba